Elimden her şey geliyor maşallah, beni kaçırmayın kızlar asddjdk

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elimden her şey geliyor maşallah, beni kaçırmayın kızlar asddjdk

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet çok severim ve çok iyi yaparım ❤️
Benim için fark etmez burger severim.. ama içinde mutlaka soslardan olması lazım.. peynir ve kaşarsız da olmaz..
Bende yapıyorum çok güzel oluyor, afiyet olsun...
Tişikkirlir
Cheddarsiz burger olmaz. İki üç tane altlı üstlü cheddar atıp biraz eriteceksin bak nasıl tat geliyor
Öyle yapacaktım ama evde yoktu maalesef ve gidip almaya üşendim
Kalori bombasi olur
@ayla0302 hamburger de protein aramiyoruz zaten fast food
Protein ne alaka? Zararli bir sey yerken onun zararini max cikarmana gerek yok zaten. Mumkun oldugunca zararsiz olmasi daha iyi.
@ayla0302 o zaman yağı az kullan cheddardan fazla bir şey olmaz
O cheddar peynirler nasil peynirlerden uretiliyor haberin var mi? Kaliteli markalar disinda almazsa belki az bir sey tuketilir onun yerine suzme ya da beyaz daha iyi tabi ama onlarda hamburgere olmaz
@ayla0302 ablacim sen bana işimi mi ogretiyorsun
Sen isin cheddar ureticiligi mi yoksa direk chedarlik mi? Bir peyniri bu kadar savunani da ilk defa goruyorum. Kalorili bir gida ister tuket ister tuketme banane
@ayla0302 hamburger zaten sağlıksız nitelendirilen bir fast food yiyecegi. Onun içine cheddara gelene kadar mayonez ketçap diğer soslar ve bir dünya sıvı yağ katılıyor. Bunlarda sorun yok ama iki dilim cheddar atınca ooo sağlıksız oldu diyeni de ilk defa görüyorum.
Sen anlamak istemiyor musun? Senin bu yaptigin yatti balik yan gider. O zaman patates zaten kilo yapiyor direk kizart ye ya da yağ zaten sagliksiz yemege 1 şise yag koy. Mumkun oldugunda azaltmak amac diyorum.
@ayla0302 evet benim yaptığım tam olarak o. Hamburger yiyorsun. Hakkını vererek ye bari. Çünkü her gün hamburger yemiyorsun. Kaldiki çok isteyen kisilere ödül olarak iki haftada bir gün serbest bıraktığımız oluyor. Ha sen ısrarla minimum sağlıksız hale getirmek istiyorsan mayonez ve diğer soslarida atma. Sıvı yağı da çok çok az koy ki köfte ekmekten farkı kalmasın. Sonra cheddar meselesini konuşuruz.
Bak Ben hamburger yiyiyorum soyle yapiyorum evde tam bugday unlu hamburger ekmegi hazirliyorum. Yaptigim et kofteleri hafif yagda izgara yapiyorum. bol marul domates tursu. Sos olarak da hafif olsun diye yogurt koyup icine az ranch aci sos (bunu bol koyarim kalorisi az) vs koyuyorum ve karistiriyorum. Inanilmaz lezzetli oluyor. Bu sekilde yaparsan diyet yapmis gibi hissetmezsin. Sen dedigin sekilde dusunursun bir sure sonra patlar bir yerden kendini sık sık bir yere kadar. Saglikli beslenmeyi diyet olarak dusunmemek lazim.
@ayla0302 bak canım arkadasim. Ben bu besinlerin içeriğini bilen birisiyim. Benim işim bu. Ben besinin Cho pro yağ sodyum potasyum değerlerine kadar bakıyorum. Hamburger yemek isteyen insana evinde yap desen de yapmıyor gidip dışarıdan yiyor. Çünkü canı o fast food kokusunu cekiyor. E 15 kilo veren kişiye de moral olsun diye mecbur ödül niteliğinde bir gün serbest bırakıyoruz.
Ya ne yiyorsan ye ben dusuncemi soyledim istedigi yap.
Köftesini yapmayı bile beceremem ama ev yapımı yemekleri çok severim
Arasıra başvurduğum bir yol, pratik oluyor...
Bazen marketten malzemelerini alıp evde yapıyorum güzel oluyor seviyorum
Mmmmm bayildimm evlen benle yemek yapan erkek benim için 1-0 ondedirrr
Yarın gel anamdan iste beni
Bana da o yemeklerden yapacaksın amaaa 😅😅😂
Ben daha ne yemekler yapıyorum üfff asdjdk
Ayyy hayalimdeki erkekkkkk😃😘
Bayılırıımm nam nam nam
yanına patates kızartması ve big mac sos lazım
Severim valla en son stajda yedim çok güzeldi
Poğaça arasına domates 🍅 mi
Domatesin üzerindeki siyah olan köfte 🥺
Hıı görmemiştim 😂