Yeme & İçme Gece acıkınca ne tür yemekler yersin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben kebap istedim yeni. Sizler yer misiniz bu saate lahmacun, kebap vs. Gece acıkınca ne tür yemekler yersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger yerim sadece 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl yemek tercih etmem, ya maden suyu ya da tarcinli süt tercih ederim 2 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ağır bi şey yememeye özen gösteriyorum badem salatalık kefir yoğurt gibi bi şey… :) 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aklıma düştüyse bulabilirsem yerim tabiki.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genelde en kolay olan makarna yapıp yerim daha sonra nerden aldım bu kilolari diye sorarım kendime. 1 0 Yorumla
saclarimuzamiyo Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 5 ten sonra yemek yememEğer disardaysam başkaları falan varsa ne biliym misafirlikteydem pasta içki falan saati biraz gevşetip en son 7de yerim daha geç yiyince rahatsızlık hissediyorum 1 0 Yorumla
Marhia Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Yemek değilde atıştırmalık kurabiye falan yerim genelde. 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Genelde salata yiyorum hafif ve lezzetli 1 0 Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Olsa yerim ama kilo almamak için tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Ah be lahmacun yemeyeli yıllar oldu 🥲 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şu görseli ayranla gömerim yA farketmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte cesaret budur kilo falan düşünmeden helal sana Yorumla Malefiz1313 +1 yıl 😂😂😂🙃🙃👍 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yemem 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Yemek yemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamburger yerim sadece
yemek tercih etmem, ya maden suyu ya da tarcinli süt tercih ederim
Ağır bi şey yememeye özen gösteriyorum badem salatalık kefir yoğurt gibi bi şey… :)
Aklıma düştüyse bulabilirsem yerim tabiki..
Genelde en kolay olan makarna yapıp yerim daha sonra nerden aldım bu kilolari diye sorarım kendime.
5 ten sonra yemek yemem
Eğer disardaysam başkaları falan varsa ne biliym misafirlikteydem pasta içki falan saati biraz gevşetip en son 7de yerim daha geç yiyince rahatsızlık hissediyorum
Yemek değilde atıştırmalık kurabiye falan yerim genelde.
Bende kebap istiyorum
Ismarlıyayım ayıpsın
Gelsin yağlar göbekler
Genelde salata yiyorum hafif ve lezzetli
Olsa yerim ama kilo almamak için tercih etmiyorum
Ah be lahmacun yemeyeli yıllar oldu 🥲
Şu görseli ayranla gömerim yA farketmez
İşte cesaret budur kilo falan düşünmeden helal sana
😂😂😂🙃🙃👍
Gece hiçbir şey yemem genelde.
Pizza, tantuni, lahmacun
Gece yemek yemiyorum