Yeme & İçme 2 ay Nasıl olmuş tavuk pilavım? Şüphelii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Nasıl görünüyor Nasıl olmuş tavuk pilavım? Cevapla 61 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ChungChaFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Görsel olarak çok güzel gözüküyorlar pilavın lapa olmamış gibi ve etin baharatı görsel sunumu harika ellerine sağlık ben çok beğendim 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim;)
problem_değil Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 2 ay Şehriyeler bi tık fazla kavrulmuş, tavuğun baharatı hunharca serpilmiş ama görselin tadı var gibi. d başarılı buldum 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 856 cevap paylaştı. Çok severim valla tavuk pilav özellikle tavuk baharatlı olursa çok güzel oluyor ellerinde sağlık afiyet olsun. 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
Allfather Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Atmayaydın iyiydi insafsız, canım çekti bak.Afiyet olsun (: 0 6 Yorumla Şüphelii 2 ay 😂 yap kanka en basit yemek Yorumla Allfather 2 ay Kanka öyle de tuzunu arada ayarlayamiyorum birde pirincin kalitesinden mi bilmiyorum tadı bir türlü istediğim gibi olmuyor Yorumla Allfather 2 ay Annem yapınca istediğim tad oluyor, onun yaptığını ben yapıyorum yine olmuyor Yorumla Şüphelii 2 ay Tereyağıyla yap pirinci Yorumla Allfather 2 ay Fayda etmiyor bir türlü o lezzete ulaşamıyorum Yorumla Şüphelii 2 ay Deneme yanılma ile ulaşırsın ben 2-3 yıldır yapıyorum Yorumla
UykuHuzurr0o Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 2 ay Bu fotoğrafı görene kadar aç olduğumu fark etmemiştim😂 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Yemek yap 😂 Yorumla
dontmuhattapasko Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay çok güzel gözüküyor çok severim yaa afiyet olsunnnn 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 95% 2 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Tavuklar iyi görünüyor ama pilav diri olmuş pişmemiş. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay Princ baldo degil kanatlar az pismis sehriye iyi kivamini almamis. Cİx ben begenmedim 0 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 98% 2 ay Emeğine sağlık güzel görünüyor 1 2 Yorumla Şüphelii 2 ay Sağol Yorumla To_Be_Honest 2 ay Rica ederim Yorumla
blacktalisman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Güzel gözüküyor kanka canımı çektirdin afiyet olsun 😂 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Sağol kanka Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Afiyet olsun güzel olmuş ama canım çekti 1 0 Yorumla
İremyilmazzx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% 2 ay Çok lezzetli gözüküyor 2 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Güzel eline sağlık 1 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
busegmss Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 522 cevap paylaştı. Şehriyeler fazla kavrulmuş 😄 1 3 Yorumla Şüphelii 2 ay Rengi nasıl olmalı Yorumla busegmss 2 ay Biraz daha açık renk olabilir, zevk meselesi tabii biraz da. Ben bu şekilde sevmiyorum, daha az kavururum. Yorumla Şüphelii 2 ay Denerim Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% 2 ay Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Elinize sağlık ama vicdanın kurusun ya 🙄🙄 0 6 Yorumla Şüphelii 2 ay Niye Yorumla IşıLLL34 2 ay Canım çekti, şimdi kalk yap diyeceksin ama spora gideceğim için yapamam 🥺 Yorumla Şüphelii 2 ay Spordan sonra yap Yorumla IşıLLL34 2 ay Saat geç oluyor, olmaz ki öyle Yorumla Şüphelii 2 ay Az yersin Yorumla IşıLLL34 2 ay O saatten sonra yemem ancak yarın akşama kaldı. Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Tavuk hoşş ama pilav pişmemiş gibi shs 0 5 Yorumla Şüphelii 2 ay Pişti Yorumla YalvarBarışalımk 2 ay Pismedi Yorumla Şüphelii 2 ay Piştiii Yorumla YalvarBarışalımk 2 ay Sus Yorumla Şüphelii 2 ay Hayır Yorumla
Aliasing26 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 821 cevap paylaştı. Güzel görünüyor afiyet olsun 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. çok güzel olmuş ha canım çekti :) 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
s MrsCanselll-_ Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 2 ay Of canım çekti. Eline sağlık 0 1 Yorumla Şüphelii 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Görsel olarak çok güzel gözüküyorlar pilavın lapa olmamış gibi ve etin baharatı görsel sunumu harika ellerine sağlık ben çok beğendim
Teşekkür ederim;)
Şehriyeler bi tık fazla kavrulmuş, tavuğun baharatı hunharca serpilmiş ama görselin tadı var gibi. d başarılı buldum
Teşekkür ederim
Çok severim valla tavuk pilav özellikle tavuk baharatlı olursa çok güzel oluyor ellerinde sağlık afiyet olsun.
Teşekkür ederim
Atmayaydın iyiydi insafsız, canım çekti bak.
Afiyet olsun (:
😂 yap kanka en basit yemek
Kanka öyle de tuzunu arada ayarlayamiyorum birde pirincin kalitesinden mi bilmiyorum tadı bir türlü istediğim gibi olmuyor
Annem yapınca istediğim tad oluyor, onun yaptığını ben yapıyorum yine olmuyor
Tereyağıyla yap pirinci
Fayda etmiyor bir türlü o lezzete ulaşamıyorum
Deneme yanılma ile ulaşırsın ben 2-3 yıldır yapıyorum
Bu fotoğrafı görene kadar aç olduğumu fark etmemiştim😂
Yemek yap 😂
çok güzel gözüküyor çok severim yaa afiyet olsunnnn
Tavuklar iyi görünüyor ama pilav diri olmuş pişmemiş.
Princ baldo degil kanatlar az pismis sehriye iyi kivamini almamis. Cİx ben begenmedim
Emeğine sağlık güzel görünüyor
Sağol
Rica ederim
Güzel gözüküyor kanka canımı çektirdin afiyet olsun 😂
Sağol kanka
Afiyet olsun güzel olmuş ama canım çekti
Tavuk leziz duruyor ama pilav olmamış gibi
Çok lezzetli gözüküyor
Teşekkür ederim
Güzel eline sağlık
Teşekkür ederim
Şehriyeler fazla kavrulmuş 😄
Rengi nasıl olmalı
Biraz daha açık renk olabilir, zevk meselesi tabii biraz da. Ben bu şekilde sevmiyorum, daha az kavururum.
Denerim
Elinize sağlık ama vicdanın kurusun ya 🙄🙄
Niye
Canım çekti, şimdi kalk yap diyeceksin ama spora gideceğim için yapamam 🥺
Spordan sonra yap
Saat geç oluyor, olmaz ki öyle
Az yersin
O saatten sonra yemem ancak yarın akşama kaldı.
Tavuk hoşş ama pilav pişmemiş gibi shs
Pişti
Pismedi
Piştiii
Sus
Hayır
Güzel görünüyor afiyet olsun
Teşekkür ederim
çok güzel olmuş ha canım çekti :)
Teşekkür ederim
Of canım çekti. Eline sağlık
Teşekkür ederim