Şahsen ben günde en az 4-5 bardak kahve içiyorum, bazı günler çok ileri gidip günde 9-10 bardak içtiğim de oluyor. 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çarpıntın olmuyor mu? Bana yasak valla günde 1 fincan içebiliyorum. Eskidende 2 3 fincan içerdim. Ama rahatsız edıyordu.
Ara ara oluyor, ama gülü seven dikenine katlanırmış. 😁
Ben de kahveye aşırı derecede düşkün biri olduğum için fazla önemsemiyorum. Ayrıca belli bir süre boyunca içmeye devam edince vücut bir süre sonra alışıyor. Eskisi gibi rahatsız etmiyor.
Kalbini yoruyorsun. En azından 2 3 ü geçme bence cok sıkıntı cekıyorum ben. Sadece tavsiye ihtiyacın yoktur tabi ama. Olsun zorlugunu yaşayan biri olarak söylemek istedm
Evet kahve severim ama en fazla günde 3 bardak. Kahvenin de fazlası ödem yapıyor
Ben günde en az 2-3 bardak kahve içen biriyim, ama şahsen bana kalp çarpıntısı, baş dönmesi haricinde hiç rahatsızlık hissi vermiyor.
Cevap
2Cevap
Denk geldikçe içerim t
Burada tabiki. Kahvemizi içtik sabah kahvesini birazdan da öğlen kahvesini içip dinlenecegim😎
Afiyet olsun. 😊
doktor benim 2-3 kahveme çok demişti
Neden ki? Bir rahatsızlığınız vs. var mı?
yooo
Afiyet olsun, ben de ictim.
Sana da afiyet olsun.
O kadar çok içmek zararlı diye biliyorum ama
Ben de biliyorum, ama çok sevdiğim için yine de içiyorum. Üstelik artık bünyem alıştığı için fazla rahatsız etmiyor.
Burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar