Yeme & İçme Kekim nasıl olmuş? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Spesiyal tarifim Güncellemeler+1 yıl Valla tadı harikaydı bayıldım Kekim nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş elinize sağlık afiyet olsun 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Peki benim tatlım nasıl olmuuşş 😆Açlığımı aynen böyle yatıştırıyorum 0 7 Yorumla Nesliççe +1 yıl Ay canım çekti kız Yorumla busegmss +1 yıl Nerdesinn, Ankaradaysan gel misafirim ol 😄 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Şikayet edin insanlık suçu işliyor Yorumla Nesliççe +1 yıl Ay çok tatlısın😄 şu an kalbim Ankara’da, ay bir de öyle bir çekmiş ki tam lokmayı ağza atmalık insanın içi gidiyo 😂😂😂 Yorumla busegmss +1 yıl Gerçekten tesadüfen gördüm ve o lokma artık yok😄 çok özür diliyorum 🙏🏻😄 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ozrün kabahatinden de büyük boğazında kalsın 😃 Makara yapıyorum afiyet olsun Yorumla Nesliççe +1 yıl Ay estağfirullah 😄 afiyet şifalar olsun Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Müthiş görünüyor pööööfekt 💕💕💕bana ordan 4 dilimcik ayırır mısın kuzum ellerine sağlık 🌸 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Görüntüsü gerçekten hoş olmuş. Elinize sağlık. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çok hoj duruyor bi çayla yemem lazım 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel gözüküyor afiyettooo 1 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Eyvallahh Yorumla
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% +1 yıl iyi görünüyor afiyet olsun 1 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Teşekkürleer Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 928 cevap paylaştı. güzel görünüyor, afiyet olsun. 1 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Eyvallahh Yorumla
Mswçhdşwjdme Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Afiyet olsun bayadır şeker yemediğim için yorum yapamıyorum görüntüye bile 💖 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Elleriniz dert görmesin 1 1 Yorumla özgürkahraman +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. güzel olmuş elinize sağlık 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş. Eline sağlık, afiyet olsun. 1 0 Yorumla
cyper_kia21 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Görünüşü güzel olsa nolucak tadına bakamadıktan sonra 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kekin Mısır unundan mu yapıldı yazmayı unuttum ay 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Hayır ay Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel. Limonlu değil dimi 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Hayırrr Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Sıradan ve hoş duruyor. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaaani pek kabarmamış hibi 0 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Acıktım 0 12 Yorumla Nesliççe +1 yıl İnsanlık hali Yorumla İzmirliiih +1 yıl Çok mantıklı Yorumla Nesliççe +1 yıl Kumru söyle o zaman kardeş Yorumla İzmirliiih +1 yıl Adanalı miyiz sıfır bir mı çok izliyoz Yorumla Nesliççe +1 yıl Neeeee Yorumla İzmirliiih +1 yıl Kardessssss Yorumla Nesliççe +1 yıl HAHAHAAHA ya İzmir’de kumru yok muydu Yorumla İzmirliiih +1 yıl Varrr varr Yorumla Nesliççe +1 yıl Boyoz da var Yorumla İzmirliiih +1 yıl Bomba da var Yorumla Nesliççe +1 yıl Tam diyecektim Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ağzından alırım lafları adamın kardesssss Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çok güzel olmuş elinize sağlık afiyet olsun
Peki benim tatlım nasıl olmuuşş 😆
Açlığımı aynen böyle yatıştırıyorum
Ay canım çekti kız
Nerdesinn, Ankaradaysan gel misafirim ol 😄
Şikayet edin insanlık suçu işliyor
Ay çok tatlısın😄 şu an kalbim Ankara’da, ay bir de öyle bir çekmiş ki tam lokmayı ağza atmalık insanın içi gidiyo 😂😂😂
Gerçekten tesadüfen gördüm ve o lokma artık yok😄 çok özür diliyorum 🙏🏻😄
Ozrün kabahatinden de büyük boğazında kalsın 😃 Makara yapıyorum afiyet olsun
Ay estağfirullah 😄 afiyet şifalar olsun
Müthiş görünüyor pööööfekt 💕💕💕bana ordan 4 dilimcik ayırır mısın kuzum ellerine sağlık 🌸
Görüntüsü gerçekten hoş olmuş. Elinize sağlık.
Çok hoj duruyor bi çayla yemem lazım
Güzel gözüküyor afiyettooo
Eyvallahh
iyi görünüyor afiyet olsun
Teşekkürleer
güzel görünüyor, afiyet olsun.
Eyvallahh
Afiyet olsun bayadır şeker yemediğim için yorum yapamıyorum görüntüye bile 💖
Elleriniz dert görmesin
Teşekkür ederim
Güzel ellerine sağlık
güzel olmuş elinize sağlık
Güzel olmuş. Eline sağlık, afiyet olsun.
Görünüşü güzel olsa nolucak tadına bakamadıktan sonra
Kekin Mısır unundan mu yapıldı yazmayı unuttum ay
Hayır ay
Güzel. Limonlu değil dimi
Hayırrr
Görüntü normal tadını sen bilcen
Sıradan ve hoş duruyor.
Güzel gözüküyor
Güzel görünüyor
Güzel görünüyor
Güzel görünüyor
Yaaani pek kabarmamış hibi