Yeme & İçme Kışlık hazırlıklar yapıldı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bizim evde ummalı bir çalışma mevcut 😂 günlerdir bitmek bilmeyen bi hazırlık var 🤗 Kışlık hazırlıklar yapıldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hayır yapmadım maalesef 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok ta turşucum da iyi salçayı da iyşsinden alıyorum 1 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uğraşamam antin kuntin işkerle Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur biz genellikle ev yapımı kullanıyoruz her şeyi o yüzden uğraşıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zeytintağınıda evde yapıyormusunyz ta da makarnayı))) Yorumla Soran +1 yıl Mersin’de yaşıyoruz her yer zeytin ağacı 😂sadece soğuk sıkım makınesınden gecırmesı kalıyo kulp aramayalım her şeye mümkünse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo tantunici cemile pardon)))) Yorumla Soran +1 yıl Aaa doğru evet 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla ayvalıktan geldi tağ 5lt beğenmedşm bitince yine kristal soğuk sıkım alıcam Yorumla Soran +1 yıl Ne kadarsa almıştın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 750tl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yoğun değil beğenmedim Yorumla Soran +1 yıl Yaa bu sene daha pahalı normalde bazılarında koku da oluyo bılındık yerden olmayınca bi tuhaf çıkıyo gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yağ açık sarı tadıda çok hafşf bence kazıklandık ana saran da müdür bşr arkadaşım yani üçkaata girmez ama beğennwdim koyu yeşil zeytintağ seviyorum kristalin öyle Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 584 cevap paylaştı. Bu sıcaklarda onlarla uğraşmak büyük emek sabır ağız tadı ile yersiniz hepsini umarım. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır bu sene hiç bi şey yapmadık… 😅Sadece derin dondurucuya taze kuru fasülye… 1 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Salça lazım bana satıyor musunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece kendımıze yapıyoruz Yorumla
cerenakbbas Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl yapılıyorr kolay gelsınn 2 1 Yorumla yhhbbbvghhbh +1 yıl mistress ceren tapiyom Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapılmadı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konservelerdeki ne? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şeftali konsantresi bide kompostosu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elinize sağlık Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yapmadım maalesef
Yok ta turşucum da iyi salçayı da iyşsinden alıyorum
Uğraşamam antin kuntin işkerle
Doğrudur biz genellikle ev yapımı kullanıyoruz her şeyi o yüzden uğraşıyoruz
Zeytintağınıda evde yapıyormusunyz ta da makarnayı)))
Mersin’de yaşıyoruz her yer zeytin ağacı 😂sadece soğuk sıkım makınesınden gecırmesı kalıyo kulp aramayalım her şeye mümkünse
Oo tantunici cemile pardon))))
Aaa doğru evet 😂😂
Valla ayvalıktan geldi tağ 5lt beğenmedşm bitince yine kristal soğuk sıkım alıcam
Ne kadarsa almıştın
750tl
Ama yoğun değil beğenmedim
Yaa bu sene daha pahalı normalde bazılarında koku da oluyo bılındık yerden olmayınca bi tuhaf çıkıyo gerçekten
Yağ açık sarı tadıda çok hafşf bence kazıklandık ana saran da müdür bşr arkadaşım yani üçkaata girmez ama beğennwdim koyu yeşil zeytintağ seviyorum kristalin öyle
Bu sıcaklarda onlarla uğraşmak büyük emek sabır ağız tadı ile yersiniz hepsini umarım.
Hayır bu sene hiç bi şey yapmadık… 😅
Sadece derin dondurucuya taze kuru fasülye…
Keşke yemek yapmayı bilsem 😒
Salça lazım bana satıyor musunuz
Hayır sadece kendımıze yapıyoruz
yapılıyorr kolay gelsınn
mistress ceren tapiyom
Yapılmadı
Evet
Konservelerdeki ne?
Şeftali konsantresi bide kompostosu
Elinize sağlık
Teşekkürler 🙏🏻
Yapıldı yapılmaz mı