Yeme & İçme Mercimek çorbasına normal un yerine mısır unu koysam olur mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evde un kalmamis eklesem kötümü olur acaba deneyen var mı 🙏 Güncellemeler+1 yıl Havucunu çok fazla koyacağım, tadını bozarmi? Mercimek çorbasına normal un yerine mısır unu koysam olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EsasiyaH Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl un bağlayıcı görevi gördüğü için bence bir şey fark etmez 1 7 Yorumla EsasiyaH +1 yıl çorbamı yapıyorsun türlümü havuç nedir ya Yorumla Soran +1 yıl Ben karışık sebzeli yapıyorum hep soğan, havuç, patatesi ve mercimeği yağda kavurup sonra su ekliyorum Yorumla EsasiyaH +1 yıl kaynarken zerdeçal koy bir kaşıkta pişman olmazsın Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi Yorumla Soran +1 yıl Bak saka ise komik değil Yorumla EsasiyaH +1 yıl yav niye şaka olsun sarı olan lokanta mercimekleri hep o şekilde yapılıyor Yorumla Soran +1 yıl Evde varsa eklerim yoksa böyle idare ederim sağol Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl mutlaka yakınında şubesi çok olan marketlerden biri vardır üşenme git al, adam gibi çorba yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Param yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😮 komşudan falan iste Bir kahve fincanı un verir misiniz desen? Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Getireyimm hemen 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sağol djjs Yorumla Heimdalll +1 yıl Ne kadar un atayim parasini Yorumla Soran +1 yıl Sağol abi ama gerek yok hallederim ben Yorumla Heimdalll +1 yıl Kac yasindasin yaaaa Yorumla Heimdalll +1 yıl Bizar Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl bakkal açık git al üşenme işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Param yok Yorumla johnrocco44 +1 yıl paran yoksa caziben var :) Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
un bağlayıcı görevi gördüğü için bence bir şey fark etmez
çorbamı yapıyorsun türlümü havuç nedir ya
Ben karışık sebzeli yapıyorum hep soğan, havuç, patatesi ve mercimeği yağda kavurup sonra su ekliyorum
kaynarken zerdeçal koy bir kaşıkta pişman olmazsın
Ciddi mi
Bak saka ise komik değil
yav niye şaka olsun sarı olan lokanta mercimekleri hep o şekilde yapılıyor
Evde varsa eklerim yoksa böyle idare ederim sağol
mutlaka yakınında şubesi çok olan marketlerden biri vardır üşenme git al, adam gibi çorba yap
Param yok
😮 komşudan falan iste Bir kahve fincanı un verir misiniz desen?
Getireyimm hemen
Sağol djjs
Ne kadar un atayim parasini
Sağol abi ama gerek yok hallederim ben
Kac yasindasin yaaaa
Bizar
bakkal açık git al üşenme işte
Param yok
paran yoksa caziben var :)
Unsuz yap bence
Olmaz
Olmaz