Boşsun eğlencende boş. Eğlenmekten de anlamıyorsun. Bom boş bir insansın. Zevkin yok hayatın yok. Gece haystı sa yok. Bom boş bir varlıksın. Boşunq geldin boşuna gideceksin. Ha ot ha sen. Pardon o oksijen üretiyor sen tüketiyorsun. Zararlısın bu dünyaya. Boşsun bom boş
28 yaşındasın. 15 yaşında gibi konuşuyorsun. Tubik ne. Sen evde falan kaldın dimi bu beyinle. ya da bi salağa kakaladın mı kendini. Kapalısın birde. Kesin bi dingile denk gelirsin. Ne beynin ne birşeyin açılmamış neyse s gidin hadi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Magnum mini yedim az önce
Ayy neliydi
Mango hindistan cevizi ilk defa denedim güzeldi
Bademli yiyorum ben. Zaten pahalı diye başkasını denemedim. Beğenmezsem param boşa gider diye ahahahha
Hahaha yok yok güzeldi ama fazla şekerli
Ben bu kızı şu an savunuyorum bi daha bu kıza böyle antin kuntin şeyler yazmayın bak sinirlendim 🤦🏻♀️
Oldu mu çiçeğim 😌
Cidden sinirim geldi
Oldu bitanemmm cansın 😘 Bu erkoların sevdiği bi soru tarzı var o sorulardan sorsam alta methiyeler düzerdi amaaa bu soru boş oldu hıhh
Cinsellik sorsan sana ne iltifatlar gelirdi 😅 pissssler
şu anda frigo götürdüm bi tane
Gece gece hasta olcan çocuumm
çocuum mu:))) dayı amca vb...
bosch ol bosch ol bosch ol de:)
Bugün fazla sağlıklı beslenmişim mk djxbdnd
Tabiki dee en sevdiğim capri sun
O ney gız hiç yemedim
Meyve suyu kesin gormussundur
nescafe
Üüü ( 3 ü bir arada) hahahaaha
kesinlike favorim
Ne boş bi soru
Eğleniyoruz işte sana ne aaaa
Boşsun eğlencende boş. Eğlenmekten de anlamıyorsun. Bom boş bir insansın. Zevkin yok hayatın yok. Gece haystı sa yok. Bom boş bir varlıksın. Boşunq geldin boşuna gideceksin. Ha ot ha sen. Pardon o oksijen üretiyor sen tüketiyorsun. Zararlısın bu dünyaya. Boşsun bom boş
Sus sen terbiyesiz 😌 ne demek boş ne demekkk özür dile çabuk
Canın mı sıkılıyor lead kardeşşş
He valla. Sizinle dalga geçmeye giriyorum arada bir. Yoksa ne işim var burada. Herkes ağlak. Komik. Zayıf. Güçsüz. Bok gibi bi ortam
Kes sesini
Dksskksks. Birde destek istemiş. İki dingil güzel arkadaş olursunuz siz
Dingil sana benzer 😌
28 yaşındasın. 15 yaşında gibi konuşuyorsun. Tubik ne. Sen evde falan kaldın dimi bu beyinle. ya da bi salağa kakaladın mı kendini. Kapalısın birde. Kesin bi dingile denk gelirsin. Ne beynin ne birşeyin açılmamış neyse s gidin hadi
Profilde de ilgi çekmek için fotolar koymuşsun belli burada sadece insanlara bulaştığınnnn. Aç profilini de sorularını cevaplarını görelim
Sana denk geldim işte 😂 nasıl da iyi biliyosun erkek müsvettesi sana senin dilinden de konuşuruz ezik maymn
Tubacım gel gidelim canım buradan. Bazı insanlara sabaha kadar da konuşsan boş gelir. Yormayalım kendimizi :)))
Onlar benim kendi fotoğraflarım. İlgi çekmek için değil, benim olduklatı için oradalar
Engelle şunu ergen nolcak
Aynennn
Aynennn ergen 😂 malmısım ak. Bi yazdıklarına bak. Konuşmana bak. Zayıf pçler
Hoşt hoşt hoşt
Hoşt sana
Zjzsjsj ya bi s. G. t
Enerji içeceği
Niçin enerji ahhahaha
Seviyorum sevginin nedeni mi olr
Soda, içiyorum şu an
Limonlu fav
Ciksss. Sade