Yeme & İçme Dönerle birlikte en iyi hangisi gider, ayran mı kola mı? bostanpatlican Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben ayran içemediğim yerine kola içiyorum. Kola Ayran Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dönerle birlikte en iyi hangisi gider, ayran mı kola mı? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ayran gider bence 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Dönerin yanına en çok ayran içeceği yakışıyor 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Döner'in yanına kesinlikle ayran güzel gider 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kola ayran farketmez ikisi de Çok güzel uyumlu 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yemekle içecek tüketmiyorum… 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ben ayran tercih ederim 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben ayran içiyorum. 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ayran 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayran 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ayran gider bence
Dönerin yanına en çok ayran içeceği yakışıyor
Ayrann.
Döner'in yanına kesinlikle ayran güzel gider
Kola ayran farketmez ikisi de Çok güzel uyumlu
Yemekle içecek tüketmiyorum…
Kola içersem yiyemem siserim
Ayran veya şalgam dayı.
Ben ayran severim