Yeme & İçme Siz çubuk dondurmayı nasıl yiyorsunuz? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor 1 gibi yiyorum😄 1 gibi yiyorum 2 gibi yiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz çubuk dondurmayı nasıl yiyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 1. fotodaki gibi yiyorum evde tek basimaysam😂😂😂 dondurmanin da gercek yüzünü ortaya cikarmadan keyif alamiyorum😂😂 0 5 Yorumla Deli1deli +1 yıl Dondurmanın gerçek yüzünü ne 😂 Yorumla Wineandorange +1 yıl @Deli1deli şşşşt ama bak deliler bilir 😂😂 Yorumla Deli1deli +1 yıl O kadar da deli değilim demekki 😂 Yorumla Wineandorange +1 yıl @Deli1deli 😂😂 Yorumla Deli1deli +1 yıl Fakemisin sen 😂 Yorumla
Lindorinand Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 3. seçenek: Ciğer şiş gibi. Dondurmayı çubuğundan sıyırıyorsun. Çatal bıçak yiyorsun. 0 0 Yorumla
ayyücevanessa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Magnumu genelde birinci gibi yiyince daha tatlı oluyor ve markete gidip ikincisini aliyorum ama külahta ise ikinciyi seçiyorum. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. 2 gibi yiyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. İki türlü de yiyorum kendimi ikiye ayırdım xd 0 0 Yorumla
İnci9292 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 2 gıbı baslayıp 1 gıbı devam ediyorum genelde 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Vardır 1 deki gibi yalamay seven ben ısırırm 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Önce çikolata sonra dondurma 😄 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben direkt yalıyorum bir gibi oluyor kxkxk 0 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hem yalarım hem isiririm yerim hemde bakarım 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Isırarak tabiki. 1 dakika sürmez bitirmem 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tek lokmada dermişimmm😂 2 gibi😎 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Peynir ekmek gibi yerim 😂 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Bazen birinci gibi bazen ikinci gibi yiyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. 1 numara gibi 😄 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. 1 gibi yiyorum😚 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 22222 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç biri 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 1 numaradaki gibi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. 2 gibi 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. 2 numara gibi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. 1 gibi yiyorum 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 aynı ben 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
1. fotodaki gibi yiyorum evde tek basimaysam😂😂😂 dondurmanin da gercek yüzünü ortaya cikarmadan keyif alamiyorum😂😂
Dondurmanın gerçek yüzünü ne 😂
@Deli1deli şşşşt ama bak deliler bilir 😂😂
O kadar da deli değilim demekki 😂
@Deli1deli 😂😂
Fakemisin sen 😂
3. seçenek: Ciğer şiş gibi.
Dondurmayı çubuğundan sıyırıyorsun. Çatal bıçak yiyorsun.
Dondurma yerken çikolata yemek istemiyorum i yüzden bir
İlk çikolatasi sonrası kendi yavaşça yiyorum bitmesin diye 😅😅😂😂
Magnumu genelde birinci gibi yiyince daha tatlı oluyor ve markete gidip ikincisini aliyorum ama külahta ise ikinciyi seçiyorum.
Şeftaliye sürüp yalıyorum.
2 gibi yiyorum
Ben bazen 1 bazen 2 gibi 😄
İki türlü de yiyorum kendimi ikiye ayırdım xd
2 gıbı baslayıp 1 gıbı devam ediyorum genelde
Vardır 1 deki gibi yalamay seven ben ısırırm
İsirikla yerim dondurmayı
Ben once cubugu yiyorum
1 gibi ama Bundan bu sene yiyemedim
Önce 1 sonra 2
Birlikte yiyorum çikolatası ile
1 gibi yiyorum