Yeme & İçme Sulu köfte seviyor musunuz? oxrody Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İçine havuç koydum. Çok güzel oldu gerçekten babaannemin tarifiydi Sulu köfte seviyor musunuz? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Kırmızı et sevmediğim için pek, o yüzden sevmiyorum. 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Severim evet ama bunun bir çok değişik yapım şekli var. 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. önüme gelirse yerim yememezlik yapmam ama bugün de sulu köfte olsa da yesek demem 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet seviyorum hele kış aylarında bayılıyorum 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok güzel olur birde topalak köfte seviyorum nohutlu oluyor 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Afiyet bal olsun. Çok seviyorum. 1 2 Yorumla oxrody +1 yıl Teşekkür ederimmmmmmmmm ❤️ Yorumla Wineandorange +1 yıl 😘❤ Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ellerinize sağlık. Severim. 1 2 Yorumla oxrody +1 yıl Çoook teşekkür ederim Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Evet seviyorum 1 0 Yorumla
YANLIZADAMM001 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 38% +1 yıl Bu mercimek çorbası olmuş bir tık 0 3 Yorumla oxrody +1 yıl Köftelerini yedim çünkü Yorumla YANLIZADAMM001 +1 yıl Köftehor seni Yorumla oxrody +1 yıl Ya KDKDKSIDOSKDJSJDJSND bu çok iyiydi Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Severim ama böyle değil 0 2 Yorumla oxrody +1 yıl Doğru kraliyet ailesinde yemek yiyordun. Unuttum. Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Damak zevkim farklı sadece annem böyle yapmıyor Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Severimm 1 0 Yorumla
Selçukyn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Afiyet olsun gülüm 0 4 Yorumla oxrody +1 yıl Gülüm? Yorumla Selçukyn +1 yıl Afiyet olsun güzel yemek yazacağım yerde gülüm yazmış otomatik klavye işte naparsın Yorumla Selçukyn +1 yıl Neyse sil gitsin yorumu rahatsız oldum bende Yorumla oxrody +1 yıl He he kesin öyledir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kırmızı et sevmediğim için pek, o yüzden sevmiyorum.
Severim evet ama bunun bir çok değişik yapım şekli var.
önüme gelirse yerim yememezlik yapmam ama bugün de sulu köfte olsa da yesek demem
Evet seviyorum hele kış aylarında bayılıyorum
Çok güzel olur birde topalak köfte seviyorum nohutlu oluyor
Afiyet bal olsun. Çok seviyorum.
Teşekkür ederimmmmmmmmm ❤️
😘❤
Ellerinize sağlık. Severim.
Çoook teşekkür ederim
Rica ederim.
Evet seviyorum
Havuç koyma ya, ben sevmiyorum 😅
Bu mercimek çorbası olmuş bir tık
Köftelerini yedim çünkü
Köftehor seni
Ya KDKDKSIDOSKDJSJDJSND bu çok iyiydi
Hiç sevmem
Evet severim
Severim
severim.
Hayır
Severiz
Severim
Severim ama böyle değil
Doğru kraliyet ailesinde yemek yiyordun. Unuttum.
Damak zevkim farklı sadece annem böyle yapmıyor
Severimm
Hayır
Afiyet olsun gülüm
Gülüm?
Afiyet olsun güzel yemek yazacağım yerde gülüm yazmış otomatik klavye işte naparsın
Neyse sil gitsin yorumu rahatsız oldum bende
He he kesin öyledir