Yeme & İçme Akşam kahveleri içildi mi? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Akşam kahveleri içildi mi?👏 Akşam kahveleri içildi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet içtim afiyet olsun hatta şu an içiyorum 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim sana da afiyet olsun u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim ve teşekkür ederim
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. 4 ten sonra içmiyorum, uyku kalitemi etkilemesin diye. 1 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İçildiiiii🥳 afiyet bal şeker 🍯 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Asdfgert Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hayır birkaç gündür yasaktı şimdi içeceğim 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Afiyet olsun o zaman Yorumla Asdfgert +1 yıl Hatırlattığin için teşekkür ederim ayrıca 🤗 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Akşam için erken değil mi 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Geç bile 😅 Yorumla METE3534 +1 yıl Demek farklı ülkelerde yaşıyoruz. Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kahve içemiyorum bana yasak diyetisyen yasakladı 1 0 Yorumla
Bycentilmen3558 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Şimdi içmeye gidiyorum geç bile kaldım 🙃 eşlik eder misin. Daha önceki hesabımda görüyordum sorularını 0 0 Yorumla
Meydancızagor Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Selamünaleyküm nasılsınız iyi misiniz rahat mısınız bayanlar çiçektir nasılsınız ben meydan meydanda otelde çalışıyorum siz nasılsınız iyi misiniz 0 0 Yorumla
kendikendine34 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Şu an içiyorum ☕️ 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla kendikendine34 +1 yıl Teşekkürler 👍🏻 Yorumla
Elıfsıla11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır kahve sevmem 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Çay iç o zaman Yorumla Elıfsıla11 +1 yıl Çay da sevmem 🤠🫢 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İctim bile😂 1 4 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Benden önce davranmış 😅 Yorumla ayşe_28 +1 yıl Ahahah aynen🥰 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl İyi afiyet olsun 😊 Yorumla ayşe_28 +1 yıl Teşekkür ederim canım😊 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kahve sevmem 1 0 Yorumla
Kocayapraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yapan olsa içsek 😀 1 4 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Kendin yap elin ayağın tutuyor 😅 Yorumla Kocayapraklı +1 yıl Öyle tadı olmaz be hatun elinden olacak ki ballansın😀 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Aman ne ne komik 🤪 sensin hatun Yorumla Kocayapraklı +1 yıl Ben hatun değilim sen hiç değilsin hatun kendini bilir 😀 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet içtim afiyet olsun hatta şu an içiyorum
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun
Rica ederim ve teşekkür ederim
4 ten sonra içmiyorum, uyku kalitemi etkilemesin diye.
İçildiiiii🥳 afiyet bal şeker 🍯
Teşekkürler
Hayır birkaç gündür yasaktı şimdi içeceğim
Afiyet olsun o zaman
Hatırlattığin için teşekkür ederim ayrıca 🤗
Rica ederim 😊
Akşam için erken değil mi
Geç bile 😅
Demek farklı ülkelerde yaşıyoruz.
Kahve içemiyorum bana yasak diyetisyen yasakladı
Afiyet olsun evet içiyorum
Bebeğim saat daha 17:00. Ne akşamı...
Şimdi içmeye gidiyorum geç bile kaldım 🙃 eşlik eder misin. Daha önceki hesabımda görüyordum sorularını
Selamünaleyküm nasılsınız iyi misiniz rahat mısınız bayanlar çiçektir nasılsınız ben meydan meydanda otelde çalışıyorum siz nasılsınız iyi misiniz
Şu an içiyorum ☕️
Afiyet olsun
Teşekkürler 👍🏻
Hayır kahve sevmem
Çay iç o zaman
Çay da sevmem 🤠🫢
İctim bile😂
Benden önce davranmış 😅
Ahahah aynen🥰
İyi afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim canım😊
Kahve sevmem