Yeme & İçme Sizce baklavanın yanına hangi içecekler yakışmaz? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İlk defa süper olmayan ama 26 cevap alan soru Sizce baklavanın yanına hangi içecekler yakışmaz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben baklava sevmem aşırı şerbetli olduğu için ama genellikle baklava yanında ben çok şekerli hiç bir içecek yakışmaz diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Meyve suyu hiç gitmiyor. Tatlı + tatlı olmaz. Birinin dengelemesi gerek. 1 0 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Ayran, meyve sulari ve asitli icecekler yakismaz bence. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baklava tek yenir. Arkasina cay icilir ancak ama ayni anda o da gitmiyor. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ben her şeyi içerim çay, ayran, süt, kahve, kola 1 0 Yorumla
İrem_ozl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asitli içecekler olmaz ayranla muq olur 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gazlı içecekler yakışmaz bence 1 0 Yorumla
hazretinisa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl baklavadan nefret ederim ama kahve yakismaz 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayran 1 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 802 cevap paylaştı. Ayran, şargam😂 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. şalgam jxjdk 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Asitli şeyler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben baklava sevmem aşırı şerbetli olduğu için ama genellikle baklava yanında ben çok şekerli hiç bir içecek yakışmaz diye düşünüyorum
Meyve suyu hiç gitmiyor. Tatlı + tatlı olmaz. Birinin dengelemesi gerek.
Ayran, meyve sulari ve asitli icecekler yakismaz bence.
Baklava tek yenir. Arkasina cay icilir ancak ama ayni anda o da gitmiyor.
Ben her şeyi içerim çay, ayran, süt, kahve, kola
Asitli içecekler olmaz ayranla muq olur
Şalgam, kola yakışmaz
Gazlı içecekler yakışmaz bence
baklavadan nefret ederim ama kahve yakismaz
Ayran bile yakışıyo 😂
Çay ve ayran yakışmaz
Her şey yakışır acayip canım çekti
Süt hariç hiçbişey yakişmaz.
Şalgam
Oralet
Kursburnu