Yeme & İçme Öğle yemeğinizde ne var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Girdiğim 27372838. diyet. Kg vermektense alıyorum. Ha ri ka. Öğle yemeğinizde ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. öğlen tavuk eti yedim. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Aç kaldım bugün. Koştuemacsda yiyemedim. Ece geldim. Midyeli makarna yedim. Şimdi bi bira içtim. Ohh. O kadar yoruldum ki 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yanlış besleniyorsun çünkü bu besinlerle alman çok doğal 5 öğünlük besin var fotoda kskdkala 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abart kanka yok 15 öğün. d Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl O paketten zaten 2 günlük ara öğün çıkar Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Öğle yemeği yemiyorum. Birazdan mercimek çorbası ve tavuklu salata yicem 😄 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sebzeli Tavuk Peynirli SpagettiEzogelin ÇorbaKazandibiKola 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel süper bol probiyotikli öğlen yemeği afiyetler olsun 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl meyve yedim 2 kiloyu vermek için debelenirken beeeen 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mercimek çorbasıDana gulaş Pirinç pilavi 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. aynı anda hem kefir hem yoğurt neden? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü mükemmel uyum dkskxks Yorumla alex4guson +1 yıl ikisinden de gereksiz şeker alıyorsun. sade tüket Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. öğün atladım çünkü çalışıyorum, mola yok 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Barbunya pilav yedim. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Ne olursa 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boş geçtim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
öğlen tavuk eti yedim.
Aç kaldım bugün. Koştuemacsda yiyemedim. Ece geldim. Midyeli makarna yedim. Şimdi bi bira içtim. Ohh. O kadar yoruldum ki
Yanlış besleniyorsun çünkü bu besinlerle alman çok doğal 5 öğünlük besin var fotoda kskdkala
Abart kanka yok 15 öğün. d
O paketten zaten 2 günlük ara öğün çıkar
Öğle yemeği yemiyorum. Birazdan mercimek çorbası ve tavuklu salata yicem 😄
Sebzeli Tavuk
Peynirli Spagetti
Ezogelin Çorba
Kazandibi
Kola
Güzel süper bol probiyotikli öğlen yemeği afiyetler olsun
meyve yedim 2 kiloyu vermek için debelenirken beeeen 🤦🏻♀️
Mercimek çorbası
Dana gulaş