Yeme & İçme Kahvenizi nasıl isterdiniz? bostanpatlican Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hemen her gün içtiğimiz kahveyi bazıları hayat kadar acı, sütsüz ve şekersiz içerken bazıları ise yumuşak içimli, tatlı kahveleri seviyor. Ben de genelde sade filtre kahve seviyorum. Siz kahvenizi nasıl seviyorsunuz? Sert içim kahveler Yumuşak içimli kahveler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahvenizi nasıl isterdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Benim için fark etmez tüm kahveleri severim. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çok şekerli olmadığı sürece hiç sorun yok zift gibi de içerim ice latte de içerim 1 0 Yorumla
Haliçkızı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İkisini de severim, ama ilk tercihim yumuşak içimli 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl fark etmez :D sert de olur yumuşak da 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Karamelli latte 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sert kahve. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için fark etmez tüm kahveleri severim.
Çok şekerli olmadığı sürece hiç sorun yok zift gibi de içerim ice latte de içerim
İkisini de severim, ama ilk tercihim yumuşak içimli
fark etmez :D sert de olur yumuşak da
Karamelli latte
Sert ve soğuk bu havada iyi gidiyor
Sert kahve.