Ben orman meyveli ve beyaz çikolatalı olursa yerim ama diğerleri nooooo

Ben orman meyveli ve beyaz çikolatalı olursa yerim ama diğerleri nooooo

Kesinlikle çok severim cheesecake en sevdiğim tatlılardan biridir. Onu benim için bu kadar çekici yapan şey sunduğu karşıtlıkların mükemmel dengesidir. Altındaki çıtır bisküvi tabanı ile üzerindeki o pürüzsüz ipeksi ve kremsi peynir dolgusunun dokusal uyumu eşsizdir. Birçok tatlı türü sadece tatlılık sunarken cheesecake peynirin hafif ekşiliği sayesinde lezzetini dengeler. Üzerine eklenen frambuaz limon veya çikolata gibi soslarla kolayca kişiselleştirilebilmesi her zaman farklı bir deneyim sunma potansiyeli yaratır. Bu sayede o yoğun doyurucu ve aynı zamanda ferahlatıcı lezzet katmanları sayesinde cheesecake benim için favori bir tatlıdır.❤️
Güzel yapılmışsa çok severim
Cheesecake fazla yemem bir yerde denk gelirsem arkadaşlarıma eşlik etmek adına yerim belki ama onun dışında hep aradığım olmazda olmazım olan bir tatlı değil. Uzun zaman önce yemiştim soruyu görmesem aklıma gelmez.
Cheesecake severim manitamın yaptığı cheesecakeyi daha bir severimm
Cevap
13Cevap
Cheesecake severim afiyet olsun
Çokkk. Orman meyveli hiç yemedim. Balkabaklı yemiştim beklediğimden bayaaa iyidi. Limonlu iyidir, çikolatalı ağır oluyor, frambuazlı, vişneli yapımştı kuzenim o da iyidi. 😋🙃
Limonlu çok severim.
Kavurmalıdan başka yemem
Ismarla da yiyek. 😒
Latte de alayım mı yanına jskxolsal
Olur hahahah.
Her türlü tatlıyı yerim
Azcık severim
Severiz severiz.
Çok düşkün değilim iyi ise yerim
Sevmiyorum ben
Hiç sevmem
Severim 😋