Ama çok güzel oluyor sebepsiz gülüp ağaca çıkıp orada yemek ya da kucağına doldurmak aşağı düşürmek inince yemeğe devam etmek sohbet le çay kahve içmek harika anı
Guzel hayaller kurduruyorsun zihnimde hicbiri de olmuyor şişirme beni hazmedemiyorum sonra😂 Sonra da buldum kendim gibi bi deliyi ama nerenin delisi diye dusunmekten deliririm yapma Rica edecegim
Çok toplamadim 15 tane gòrebildim karartıda agacin dalı da bu sebeple kırıldı uzaktaydı çekince kirildı AZ daha mefta oluyordum hepsini de yemeyecem 4 tanesini yedim erikler bùyùk oldugu icin yetti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yenir bence
Çok severim ya aşkolsun bu yapılır mı bu saatte nerden bulacam
Acik manav vardir Şu an
Benim mahalle de 2 tane var ama is yerinde ki erikleri gorunce dayanamadim
Tazecik toplama daha güzel oluyor afiyet olsun
11 tane si duruyor 4 tane yedim yakin olsaydin verirdim kalani
Ayyyy sağolun demeniz bile yetti 😎
Ask olsun lafi mi olur erigin hakkim bile yoktu o ağaçta bùyùmùş budaklanmış sonucta bize de nasiplenmis oldu ama agacin dali kirilmayaydi iyiyddi
Size bişey olsa daha kötü sağlık olsun kırılacagı varmış sonuçta yemek için yetiştiriliyor can isteyince kopartıyor insan göz hakkı
Ucuz yırttık zaten az daha çanağı kıracaktık son anda o kırılan dalı bıraksaydım 2 metre uzamıştım yere
Gün ışınsın incir var Onu toplayacağım
Siz sadece erik mi seviyorsunuz
Hepsi güzel severim incirde afiyetle yiyin ınş dikkat edin ikinciye dal değil çanak kesin gitmesin
İncir Ağacı o kadar yüksek değil Benim boyum uzun olduğu için 3 metreye alana kadar erişebiliyorum
Öyle olsun bakalım gece toplayıp yemesi harika çılgınlık olur çok severim
Akıllısı bulma zaten beni 😋
😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Şu yorumunu okuduktan sonra elinden tutup ağaca çıkarasım var😂
Yani İyi ki tanıdığın konuştuğun bildiğin biri değilim Böyle çılgınlık tarafların oldugunu bilsem şu an Kapına gelmiştim
Ama çok güzel oluyor sebepsiz gülüp ağaca çıkıp orada yemek ya da kucağına doldurmak aşağı düşürmek inince yemeğe devam etmek sohbet le çay kahve içmek harika anı
Bende hemen aşağı inmiştim
Guzel hayaller kurduruyorsun zihnimde hicbiri de olmuyor şişirme beni hazmedemiyorum sonra😂
Sonra da buldum kendim gibi bi deliyi ama nerenin delisi diye dusunmekten deliririm yapma Rica edecegim
Tamm gittim ben yarın incir yerken ben varmış gibi düşün iki tane fazla ye hayal edip
Ya ama yaaaa😂 yine yaptin gider ayak
Niye gidiosun ki hem konusuyorduk
Gitmezsem yandın bak delilik yaparım ağaca çıkarım karakola düşeriz hırsız var diye 😅
Deli deliyi gorunce comağını saklar uyumayacaksan Kal gitme yani devam et
Uyumam daha rahatsız etmek istemedim
Gozùnù seveyim susma😂
Boyle rahattsizliga can kurban😂
Hadi gel benle
Yenmemesi için bir sebep görmüyorum
hocam mideye ağır gelir be
Çok toplamadim 15 tane gòrebildim karartıda agacin dalı da bu sebeple kırıldı uzaktaydı çekince kirildı AZ daha mefta oluyordum hepsini de yemeyecem 4 tanesini yedim erikler bùyùk oldugu icin yetti
aksiyon iyidir aga afiyet olsun
Sagol bro
yenir
AZ daha òlùyordum erik icin
Yenmez