İlk buluşmada hamburger yenilir mi?
Şaka mi bu ya hamburgerciye götürdü ilk ve son bulusmam oldu
Evet yenilir
Hayır yenilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmada hamburger yenilir mi?
Şaka mi bu ya hamburgerciye götürdü ilk ve son bulusmam oldu
Şaka mısınız siz? Herkes sizler gibi düşünmek ve hareket etmek zorunda mı? Adam hamburgerciye götürmüş, kadın da bir daha görüşmemiş. İki taraf da insan. İki taraf da farklı birer insan. İki taraf da eleştirilemez.
Eğer bir ilişkiye dönük yargıyı "ilk nereye götürecek?" diye oluşturacaksanız bunu flört aşamasında konuşmanız, buluşacağınız ya da ilgi duyduğunuz insanı tanımaya gayretiniz olsun. Onun da sizi tanıma gayreti olsun tabii ki.
Sadece şuna üzüldüm ve minicik eleştireceğim; Hamburgercide nasıl vakit geçirdiniz? Nasıl davrandı size ve çevresine? Kişiliği hakkında ilk izleniminiz ne? Bu değerlendirmeleri yapmayıp ilk buluşmada hamburger yemeye gitmenin yargısının sağlıklı olduğuna emin olamadım.
Suşi yiyelim deseydi sormazdın bu soruyu değil mi? Oysaki haftada en az üç gün hamburger yiyorsundur. İlk buluşma dediğin geniş kapsamlı bir konu o yenir bu yenmez o giyilir bu giyilmez oraya gidilir buraya gidilmez gibi gereksiz kalıplara girersen ikinci buluşmayı zaten göremezsin
Yenilir ama hamburger zor işte ben ilk bulusmada bunu yemezdim. Restoran mi kalmadı. Belki restoranı karşılayamıyor olabilir o zaman baştan söylesin ki reddedeyim. Hayaller Şanzelize olsa da herkes onu karsilayamayabilir. Zaten karın doyurmak değil maksat tanışmak tartmak.
Lezzet olarak yenilebilir tabi ki de ama hamburger gerçekten yemesi zor bir şey. Yerken ya marul düşüyor ya sos bulaşıyor ya da ağzını kocaman açarak ısırman gerekiyor. Hoş görüntüler çıkmıyor ortaya.
O yüzden ilk buluşma için tercih etmezdim ben.
Cevap
41Cevap
Hem sizin hem de buluştuğunuz kişinin sevdiği yemek türlerini göz önünde bulundurun. Eğer her ikisi de hamburgeri severse, bu harika bir seçenek olabilir. İlk buluşma yerine ve yemeğe ne tür bir deneyim eklemek istediğinize bağlıdır. Hamburger yemek, birçok kişi için rahat, samimi ve keyifli bir seçenek olabilir. Ancak bazı insanlar daha özel veya farklı bir deneyim arayışında olabilir.
Lahmacuncuya gidilmez, dürümcüye gidilmez, hamburgeciye gidilmez...
Sanırsın milletçe İtalyan restoranlarında yiyip Porto şarabı eşliğinde geceyi uğurlayan insanlarız da buluşma için mekan begendiremiyoruz canına yandığım.
İlk buluşmada hamburger yemek biraz riskli diye düşünüyorum, çatal bıçakla yiyebileceğiniz ızgara köfte vb. bir yemek tercih edebilirsiniz
Hiç takilmam boş işlere, bana samimi baksın kalbini versin, ben yemek yaparım ona kendi elimle yediririm , kiytirik seylere kafa yorupta ömrümü törpuleyemem
Yemek yemektir abi. Buluşmada da yesen, canının istediğini yiyeceksin. İlk bulusmayı yapmacık bir ritüele çevirmeye ne gerek var? Çiğköfte bile yerim.
Ne alaka ya ciğerciye mi gitmeyi bekliyordun? Absürt bişey göremiyorum, kaç hamburger yiyebilirsin yarışına bile girerdim ben 😆
İlk buluşmada yenmese daha iyi olur, sağa sola bir şeyler dökülüyor falan filan ama yine de sırf bunun için insan silinmemeli.
Yaa sevdiğim kişiyle simit ayran bile yerim buluşmada niye hamburger kötü olsun. Tabii ki bir şeyler esirgemek ayrı imkanı dahilinde götürmek ayrı.
Her erkeğin rüyalarındaki kadın tipi olsanda , en çok üzülen kadın tipi de oluyorsun 🙃 simit ayran olmadı , burnunu sürtmezsen olmaz
İlk buluşma için söylemiştik. Sağlıklı bi ilişkide tabiki
Yani öğrenci ise yenirse 25-30 dan sonra iyi bir mekan kurtarır 🙃
ben zengin kızını sanayi tostu yemeğe götürdüm çok hoşuna gitmişti ilk defa böyle ortama geldiğini söyledi ters köşe yapacaksın işini bileceksin
Yenilebilir bunda sorun yok ama ben tercih etmiyorum dışarda yemediğim icin
Oofofff ayyyy canım hamburger çekti 😍 yenir tabikii
Tabii ki yenilebilir yani kişilerin anlaşmasına bağlı
abi yenir baya da guzel yenir ama utanirim ben yerken ondan baska yer daha iyi olur
bilmem de hamburgerciye götürmek ne kadar abes ise bunu yaptı diye ayrılmak daha abes olur
Karnın açsa davet edersin. Hamburger yemiyiyiz dersin Beraber yiyebilirsin...
Biz McDonald's da bulustuk bence normal bisey
Aradaki samimiyete bağlı .. benim olursa aklımdaki kişiyle ciğer bile yerim jsjsjsjs
Yenmesine yenirde zor olur. Çünkü bazen bir ısırık alırken diğer taraftan çıkıyor🤦♀️
nereye götürsün boğaz manzarali restoranta mı 😄
bu dün ilk buluşmada hamburgerciye götürülen kızın sorusumu :))))))))))))))))))
Evet bende yaşadım bunu ama sırf bu yüzden de biletini kesmedim iyi ki kesmemisim
parasını senmi ödedin? hayır. sonra neden kadınlara saygı duymuyorsun...
Tavuk pilav yedik mutlu mutlu ne bekliyorsun boğaza karşı yemek mi yemek istiyorsun
Uzak dur kesinlikle o kişiden adamın hayatını kendisinde zindan etme
Nereye görürsün gurme otele mi sonra da neden ben boş kaldım sizlerin de gözü doysun.
Yemek istiyorsan yenir
Çokta güzel yenir. hamburger kokoreç köfte kebap. harika yemekler bunlar
Niye sen kimsin kraliyet soyundan mi geliyorsun da başka seviye şeyler bekliyorsun
Tercih etmem ama yemek isteyene de farklı bir gözle bakmam rahat olmak önemli hatta artı bir puan bile kazandırır karşıya
Ben yemezdim hem zor yeniyor hem de bazıları çok dolu olduğu için dökülmeler oluyor hoş değil ketçap mayonzin ağzına yüzüne bulaşmasıda cabası
olabilir fakat ilk buluşmada bir şeyler içilmesi daha çok cazip geliyor
Hayatım alınan enerjiye tercihlere ve zevke göre her şey yenebilir çok abartma lütfen.
Yani abes bir seçim olmuş
#Mirliva
Yenir neden yenmesin gayet mantıklı
Hayır ağır kaçar
Neden yenilmesin ki yenir
Bence daha mütevazi olur
Hamburger yemiyorum goturse ben de gorusmem
başka ne yiyosunuz ki ilk bulusmada😵💫
Hayır yenilmez
Hemde hayvan gbi yenir
Olur neden olmasın
Yenir neden yenmesin?