Yeme & İçme Pilava en çok hangi baklagil yemeği yakışır? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Pilav yanında sizce hangi baklagil yemeği en çok sevdiğiniz, nohut mu, kurufasulye mi, yeşil mercimek mi?#Yemeİçme#tubasueda#🍀🍀 Pilava en çok hangi baklagil yemeği yakışır? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Pilava kuru fasülye yakışır. Pilav kuru ikilisi eskiden beri ayrılmayan güzel bir ikilidir, tabi pirinç pilavı ağır gelen bir yemek yenecekse bulgur pilavı ile yenmeli diğeri bana ağır geliyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence bezelye daha çok yakışıyor :) 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Baklagil yanında baklagil tüketen tek ülkeyizdir muhtemelen... Ekmek arası ekmek gibi 😂 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Kurufasülye pilav efsane olur ama nohutla da çok seviyorum. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben bezelye yemeğiyle bir ara aşıktım.. her şeyle gider ama baklayı pek sevmem 1 0 Yorumla
Mordecᴀi Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Pilav tabiki başka kim pilav yemeyi sever biliyor musun.(babbaam 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Etli nohut ve kuru fasulye seviyorum.. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ben nohut ve bezelye seviyorum 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kuru fasulye 😇 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Kuru fasulye pilav 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kuru fasulyeNohut 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tavuk 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuru fasulye , nohut 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kuru fasülye&nohut. 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Fasulye klavye bile kafayı yiyip yanlış yazıyor Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bezelye bence 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kuru fasulye 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Patates Sulusu. 1 0 Yorumla