Cips seven biri olarak dünyanın en leziz cipsini arıyorum 😂 tadını aşırı beğendiğiniz "ulan işte bu cipstir" dediğiniz cipsleri yazın bakalım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cips seven biri olarak dünyanın en leziz cipsini arıyorum 😂 tadını aşırı beğendiğiniz "ulan işte bu cipstir" dediğiniz cipsleri yazın bakalım.

Ben çips seven bir insanım gadası. Piyasadaki hemen her cipsin tadına bakmışımdır. Şimdilerde yeni bir cips keşfettim. Yüzde yüz doğal nohut unundan yapılmış bir cips var. İçindeki her şey doğal sıfır katkısı var. Migrosta satılıyor ismi Züber marka onu denemelisin
Ha bana da bir baksan harika olur
Günaydın Lay's: Lay's, dünya genelinde popüler olan bir cips markasıdır ve birçok farklı lezzet seçeneği sunar. Patates cipsi sevenler için geniş bir yelpaze sunarlar.
Doritos: Doritos, mısır cipsi sevenler için popüler bir seçenektir. Nacho peyniri, acı biber ve diğer lezzetlerde bulunur.
Pringles: Pringles, tüp şeklindeki ambalajıyla bilinir ve birçok farklı lezzet sunar. Bu cipsler genellikle düzgün bir şekilde kesilmiş ve empalajlanmıştır.
Ruffles: Ruffles, kalın ve dalgalı yapısıyla bilinir. Bu cipsler genellikle salsaya veya diğer daldırma soslarına daha iyi dayanabilir.
Cheetos: Cheetos, peynir aromalı mısır atıştırmalıklarıdır ve bazıları acı biberli sürümlerini tercih edebilir.
Pringles Tortilla: Pringles'ın mısır tortilla cipsleri, farklı lezzetlerde mevcuttur ve mısır cipsi sevenler için iyi bir alternatif olabilir.
Kettle Chips: Bu marka, daha kalın ve çıtır cips sevenler için bir seçenek sunar. El yapımı ve çeşitli lezzetlerde bulunurlar.
sCips sevmem benlik değil. Yoğurtlu yazan cipsler var onlar yoğurda batırmalık gibi gözüküyor, onları deneyebilirsiniz. Fazla cips yemek iyi değil ama siz bilirsiniz sivilcem olsun diyorsanız yiyin.
Teşekkürler zaten yılda bir defa cips ayini yapıyorum ya..
Cevap
8Cevap
Doritos Taco veya Nacho tek geçerim. Gerçek bir cips sever bu ikisinin sadece sosluk olduğunu iyi bilir.
ben cipleri hiç sosa batırmam banmam da tek miyim acaba ki
Ben sade cipslerden yanayım.. lays ruffles gibi.. :)
O an magnezyum eksikliğinde hangi cips olursa farketmez 😂
Sevdiğimin yanakları djdj
Waooooowww cipsli soruya romantik cevap. 👏👏👏
Sos olarak onun yanakları fjh
Lays tırtıklı %50 daha az yağlı yazıyor pakette en güzeli o ben çok cips sevmem ama bunu cok seviyorum kesin bunu al soslarlada yakisir
Bence Doritos veya sade cips olabilir.
Cok zararlı şeyler 😂
Lays der susarım
doritos
Yeşil paketteki lays
Kesinlikle Doritos.
taco doritos
Doritos taco derim
Soğanlı cips
Sevmem 🤢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?