Baklava
Soğuk baklava
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baklavadan kastım, incecik katmanları arasında yayılıp gelen muazzam tadıyla benim için geleneksel baklava soğuk baklavadan her dâim bir kaç adım öndedir. Bir anlamda içi ile, şekilleri ile kendi içinde müthiş bir rekabete girişebilecek baklavanın geleneksel olanı ayrı, soğuk olanı ayrı güzeldir. Yine de kendi adıma kesinlikle geleneksel ve cevizli baklava favorimdir daima. Şeklinde ise o kadar şahane bir kararsızlık yaşamaktayım ki gerçekten her bir şekli birbirinden şahane, ısırmaya kıyılamaz bir sanat eserinden farksızdır.
Şerbetli şeyler pek fazla yemesem de klasik baklavayı diğerine tercih ederim, klasik olan daha güzel diye düşünüyorum. Diğerini önceden yediğimde beğenmemiştim klasik olanı daha iyi gelmişti.
Cevap
36Cevap
Baklava sıcak olur bol tereyağlı soğuk baklavami olurmuş
Ben normal baklava seçerim soğuk baklava yemedim ama zaten baklava sevmem. ben daha çok triliçe severim ya da bitter çikolata
Soğuk baklava hiç denemedim ama normal baklava Favorim bir dilim yesem kesiyor hemen
Soğuk baklava nedir ya? Eski köye yeni âdet... Bişeyleri de yenilik yapmak uğruna bozmayın. Soğuk baklava denen ne idüğü belirsiz şeyi yemedim, asla da yemem. Ustalar da saçmalamasın. S**tirtmeyin yeniliğinizi. Soğuk baklavanıza tüküreyim.
Soğuk baklava da güzel ama bol fıstıklı bi normal baklavanın yerini tutmaz
İkisi de güzel ama son dönemlerde soğuk baklava daha çok tercihim oluyor
Soğuk baklavayı biraz daha fazla seviyorum.. :D
Bu sıcakta ikisi de olmaz. Tatlıyla aram yok pek zaten.
Normal baklava çoğu zaman güzel olmuyor ve 5 10 tane yedikten sonra bayıyor
Klasik tap taze baklavaaayı hiçbir tatlıya değişmem acilen gaziantepe gidip tatmam lazım... ölmeden önce kısmet olursa artık😔
İkisinin de iyi yapılanı iyi kararsız kaldım. Sanki baklavanın kötüsü çok kötü olurda, soğuk baklavayı kötü yapmak mümkün değil gibi hissettim.
Cevizli baklava çok kötü. Ama Antep fıstıklı baklava en iyisi. Soğuk baklava ise ortalama
Soguk baklava cunku normal baklavanin sekeri cok keskin oluyo dogru duzgun yiyemiyosun
Siz baklava yediginizi zannedin antebe gitmedikten sonra
Şerbetli tatlı olsun da varsın sıcak ya da soğuk olsun. :)
Soğuk baklava Süper Oluyor
Baklava diyorum ama soğuk baklavayı seçeyim anketin doğruluğunu yitirsin 🙃
soğuk sıcak fark etmez hepsini severek yerim
Gerçekten soğuk baklava mükemmel oluyor Bir de çikolatalı baklava var
Soğuk baklava biraz pahalı ama tadı enfes , leziz , mükemmel , harika...
şerbetli tatlı beni çabuk kesiyor, bu nedenle soğuk baklavadan daha fazla yiyebiliyorum.
Soğuk baklava yiyince baklava yemeyi bıraktım sadece soğuk baklava😎
Sahsen beni Soguk baklava baymiyor fakat baklava cok sekerli oldugu icin cok bayiyor yemiyorum zaten
soğuk baklava sevmiyorum
@BanaNeHa sence hangisinden yeriz beşer beşer
Soğuk baklava.
Yazın soğuk kışın normal baklava 😄
İkisinide çok seviyorum
Soğuk baklava
Soğuk baklava
Soğuk baklava ayrı güzel
Soğuk baklava
İkisinide severim y soğuk baklava favorim
Klasik baklavayı daha çok seviyorum ya.
Geleneksel baklava👌🏻
Kesinlikle soğuk baklava üstüne tanımam 🫠😋😋
Baklavadan ziyade sütlü tatlıları tercih ederim
İkisini aynı anda seviyorum.
En iyi her şeyin orijinal halidir mesela Çocukluğumda çiğ köfteyi çok severdim şimdi nefret ediyorum
Soğuk baklava aşırı güzel ama normal baklava taze çıkarsa fırından bir tepsi yenir
Normal baklavamı hiç bir şeye değişmem🥹😍
Baklavanin her turune bayiliyorum
Soğuk baklava favorim
Soğuk olanı çok kötü ya
baklava tabiiki. fıstıklı.
Baklavanın her hali güzel.
Cevizli baklava..
Soğuk baklava tartışmasız
Soğuk baklava
İkisi de çok güzel
Soğuktur, net
soğuk severim.