Yeme & İçme Kuzu kafes sever misiniz KS üyeleri? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Buyrun afiyet olsun 🤤Yapmaktan sıkılmadığım tabaklar arasında 😍 Kuzu kafes sever misiniz KS üyeleri? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç yemedim ama et severim. Tabi bundan baya bi çok pişmiş olmadı lazım 😅Ama çok lezzetli görünüyor 0 0 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sende çok hamaratsın maşallah😃 eline sağlık pek sevmem ama güzel görünüyor 1 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Hayır, sevmem 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 313 cevap paylaştı. Sosyeteler bununlq doyuyordur ama ben doymam be 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sosyetikden ziyade gözün doyması lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç yemedim ama et severim. Tabi bundan baya bi çok pişmiş olmadı lazım 😅
Ama çok lezzetli görünüyor
Sende çok hamaratsın maşallah😃 eline sağlık pek sevmem ama güzel görünüyor
Teşekkür ederim
Hayır, sevmem
Sosyeteler bununlq doyuyordur ama ben doymam be
Sosyetikden ziyade gözün doyması lazım
Napcaz bu göz hakkını şimdi
Haç yapmışlar yemiyorum dbsıxnjd