Yeme & İçme Çayı açık mı seversiniz koyu mu? MoonTequEe Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Açık Koyu Orta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çayı açık mı seversiniz koyu mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben çay sevmem. kahve severim 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Normal dem çay seviyorum şu an içiyorum 1 0 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sırrı açık ama tadının koyu olmasında saklı, sonuçta açığın sudan farkı olmaz 1 0 Yorumla
Gunerite Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl İyi demlenmiş olmalı. Asla aci olmamali. Çok açık da olmamalı. 1 0 Yorumla
manudelmoral Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok aramam fakat içersem demli içerim. 1-2 bardak en fazla. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dörtte üçü dem dörtte biri su biraz limon ve tane karanfil severim. Çay severim ama tam tadında olmalı. Tiryaki değilim çaya. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Koyu ve şekersiz 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Açık içebiliyorum sadece 2 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Açık çay seviyorum 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne çok açık, ne de çok demli; ikisinin ortası. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Acik iyi 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Full dem ve şekersiz 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demli severim 1 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Koyu severim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Demli 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Koyu seviyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. koyu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben çay sevmem. kahve severim
Normal dem çay seviyorum şu an içiyorum
Sırrı açık ama tadının koyu olmasında saklı, sonuçta açığın sudan farkı olmaz
İyi demlenmiş olmalı. Asla aci olmamali. Çok açık da olmamalı.
Çok aramam fakat içersem demli içerim. 1-2 bardak en fazla.
Dörtte üçü dem dörtte biri su biraz limon ve tane karanfil severim. Çay severim ama tam tadında olmalı. Tiryaki değilim çaya.
Koyu ve şekersiz
Açık içebiliyorum sadece
Çay dan sonra ne dedin 😍😂😂
Açık severim koyusu sağlıklı değil
Çay dediğin demli içilir.
Çok koyuda sevmiyorum çok açıkta
Açık çay seviyorum
Açık daha hafif oluyor.
Ne çok açık, ne de çok demli; ikisinin ortası.
Çay sevmiyorum çok
Açık severim
Açık severim
demli koyu severim.
Acik iyi
Demli, koyu severim
Full dem ve şekersiz
Koyu
Demli severim
orta şekerli 😄
Koyu
Koyu severim