Yeme & İçme Sizce en iyi tarhana çorbası hangi yöreye ait? palem00nlight Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Sacma bir soru ama merak ettim Uşak Afyon Kütahya Denizli Çankırı Kahramanmaraş Edirne Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kisacasi en iyi tarhana corbalari ege bolgesinden cikiyo Sizce en iyi tarhana çorbası hangi yöreye ait? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Listede Erzincan yok, annem mükemmel yapar. Erzincan diyorum ben. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hiç bilgim yok yöreye göre seçmezdim ben. ama adını unuttum soğuk bir çorba vardı için de nohut olan o çok iyi 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yöre olarak bilmiyorum ama ekşi olmasın yeterli… 😅 acılı olsun ama ekşi mayalı değil de tatlı olsun… 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bandırma ve Uşak/Eşme tarhanası meşhurdur. Tarhananın şifası ve lezzeti bi başka oluyor cidden. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ki yöresini annem yapıyor her sene ve bu yörelerden birinde yaşamıyoruz😅 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabi ki bizim orası Antalya 1 4 Yorumla palem00nlight +1 yıl antalyayi eklemeyi unutmusum ama kisaca ege-akdeniz yöresinin guzel o zmn Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Tabii diğerlerine çöp dicem ayıp olcak Yorumla palem00nlight +1 yıl Antalya tarhanasinin unlu oldugunu hic duymadim aslinda :d Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Reklam sevmiyoruz Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. denizli 1 1 Yorumla palem00nlight +1 yıl Evettt Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Manisa 1 2 Yorumla palem00nlight +1 yıl Manisayi cidden ekliycektim unutmusum Yorumla Emiinemm +1 yıl Ekle canım ekle 😊 Yorumla
Negelenvardiyom Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Uşak değil onu biliyorum bshsj 1 2 Yorumla palem00nlight +1 yıl en iyisi usak degil miydi Yorumla Negelenvardiyom +1 yıl Öyle değil işte 😂 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben Karadeniz diye tahmin ediyordum. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bolu şeflerin aşçıların şehri 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. anamın yaptıgı 2 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Usak 1 0 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Tabi ki uşak 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Amasya❤ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Listede Erzincan yok, annem mükemmel yapar. Erzincan diyorum ben.
Hiç bilgim yok yöreye göre seçmezdim ben. ama adını unuttum soğuk bir çorba vardı için de nohut olan o çok iyi
Yöre olarak bilmiyorum ama ekşi olmasın yeterli… 😅 acılı olsun ama ekşi mayalı değil de tatlı olsun…
Bandırma ve Uşak/Eşme tarhanası meşhurdur. Tarhananın şifası ve lezzeti bi başka oluyor cidden.
Bilmiyorum ki yöresini annem yapıyor her sene ve bu yörelerden birinde yaşamıyoruz😅
Tabi ki bizim orası Antalya
antalyayi eklemeyi unutmusum ama kisaca ege-akdeniz yöresinin guzel o zmn
Tabii diğerlerine çöp dicem ayıp olcak
Antalya tarhanasinin unlu oldugunu hic duymadim aslinda :d
Reklam sevmiyoruz
Kütahyada gediz tarhanası
denizli
Evettt
Manisa
Manisayi cidden ekliycektim unutmusum
Ekle canım ekle 😊
Uşak değil onu biliyorum bshsj