Yeme & İçme Bir oturuşta kaç sushi yiyebilirsiniz? Letafet1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ben 32 yiyebildim şuanlık Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! 💚 Bir oturuşta kaç sushi yiyebilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sushi hiç yemedim ama merak ediyorum 1 2 Yorumla Letafet1 +1 yıl Önce sebzeli olanlarla başla yoksa baştan soğuyabiliyor insan :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim bulursam mutlaka denerim :D
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Henüz nasip olmadı ama boğazıma düşkünümdür, tadını beğenirsem bi 32 de ben yerim büyük ihtimalle 1 2 Yorumla 07Ali007 +1 yıl Bende bogazima cok düskünüm hata etliyim butluyum yemek yerken mutluyum sloganim var 😂. Ama sahsen ben hic sevmedim tadini eski sevgilim seviyor diye onun icin yiyordum. Ama yemem birdaha galiba. Kardesim aksine cok seviyor. Yorumla Zayifkiz07 +1 yıl Yemek yiyorsun ve kilo almiyorsun sanirim. Hic sisman durmuyorsun acaba kaç kilooosun ve boyun kaç? Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. 10 tane ama makilerden olursa sırf 20 yerim herhalde :D 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bir tane zar zor yiyebilirim çünkü daha önce hiç yemedim 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. limitim yok diyeiblirm. helede tempura set ya da unagi nigiri ise 1 0 Yorumla
atesbora Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Benim rekorum 25. çıtır rulo sushi en iyisiydi. Bak canım çekti. 2 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Canım çekti mutlu musun açtım zaten diyetteyim🤒 1 1 Yorumla Letafet1 +1 yıl Kusura bakma ☹️ Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum.. kusarsin bungece artik 1 2 Yorumla Letafet1 +1 yıl Yok ya bünye alışık Yorumla tradermathh +1 yıl Ben 1. tane ile gidiyirdum nerdeyse Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sıfır , kusacaktım bi kere yedmi 1 1 Yorumla Letafet1 +1 yıl Sebzeli dene, beğenirsin Yorumla
McKinley Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayatımda yemedim yemeyi düşünmüyorum da... Kebap daha cazip. 2 0 Yorumla
lzzeylul Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ay ben çok severim yaa baya öküz gibi yerim yani😅 sushi çok seviyorummm 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. 6 tane falan yerim herhalde emin olamadım 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Sıfır hiç deneyemem bile 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç yemedim, sanırım hiç yiyemem de :/ 1 0 Yorumla
Düzgünbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen 5. Zaten hayatımda 1 kere 1 tane yedim 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Sushi hiç sevmem valla para verseler bile yemem 1 2 Yorumla MadamBovarry +1 yıl Yersin yersin Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Bir de Japonyada yaşama hayalim var ama yemem yinede oraya gitsemde 😂 Yorumla
TurkishWebTime Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tuna Tavus 200 tane yiyor 1 2 Yorumla Letafet1 +1 yıl Onu da geçeriz zamanla Yorumla TurkishWebTime +1 yıl göreceğiz kkkk Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 000000 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı. Koca bir 0. 1 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. Hiç yemem yemedimde 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. En fazla 8 1 0 Yorumla
HappyHalloween Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 429 cevap paylaştı. 15-20 tane 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Hiç yemem 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Sıfır. Asla yemem… 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. 1 tane yerim 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 934 cevap paylaştı. Hiç yemedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sushi hiç yemedim ama merak ediyorum
Önce sebzeli olanlarla başla yoksa baştan soğuyabiliyor insan :D
Teşekkür ederim bulursam mutlaka denerim :D
Henüz nasip olmadı ama boğazıma düşkünümdür, tadını beğenirsem bi 32 de ben yerim büyük ihtimalle
Bende bogazima cok düskünüm hata etliyim butluyum yemek yerken mutluyum sloganim var 😂. Ama sahsen ben hic sevmedim tadini eski sevgilim seviyor diye onun icin yiyordum. Ama yemem birdaha galiba. Kardesim aksine cok seviyor.
Yemek yiyorsun ve kilo almiyorsun sanirim. Hic sisman durmuyorsun acaba kaç kilooosun ve boyun kaç?
10 tane ama makilerden olursa sırf 20 yerim herhalde :D
Bir tane zar zor yiyebilirim çünkü daha önce hiç yemedim
limitim yok diyeiblirm. helede tempura set ya da unagi nigiri ise
Hiç yemedim ama yerim bayaa
Benim rekorum 25. çıtır rulo sushi en iyisiydi. Bak canım çekti.
Canım çekti mutlu musun açtım zaten diyetteyim🤒
Kusura bakma ☹️
Sevmiyorum.. kusarsin bungece artik
Yok ya bünye alışık
Ben 1. tane ile gidiyirdum nerdeyse
Sıfır , kusacaktım bi kere yedmi
Sebzeli dene, beğenirsin
Hayatımda yemedim yemeyi düşünmüyorum da... Kebap daha cazip.
Ay ben çok severim yaa baya öküz gibi yerim yani😅 sushi çok seviyorummm
6 tane falan yerim herhalde emin olamadım
Hiç tatmadım o yüzden fikrim yok
Sıfır hiç deneyemem bile
Asla yiyemem hic sevmedim
12 tane yerim herhalde
Hayatımda hiç sushi yemedim
Hiç yemedim, sanırım hiç yiyemem de :/
Bana para verseler yemem onlari
Muhtemelen 5. Zaten hayatımda 1 kere 1 tane yedim
Sushi hiç sevmem valla para verseler bile yemem
Yersin yersin
Bir de Japonyada yaşama hayalim var ama yemem yinede oraya gitsemde 😂
yengeç etliyse 5-6
Bir tane bile yiyemem galiba
Sushi ney ya adana kebap ciğer şiş dururken
Tuna Tavus 200 tane yiyor
Onu da geçeriz zamanla
göreceğiz kkkk
Kusmak geldi içimden çiğ balık nasıl yenir?
Iyyyyyyyyyyyyy gıxxxxxxxxxx
Hayır istemem Allah korusun
Hiç yemem.
Pek sevmiyorum
000000
Koca bir 0.
Hiç yemem yemedimde
2 roll
En fazla 8
15-20 tane
Hiç yemem
Sıfır. Asla yemem…