Yeme & İçme Suffleler nasıl olmuş? Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Şimdi suya koyucam harcı biraz yoğun gibi ama bakalım nasıl olucak Güncellemeler+1 yıl Pişmiş haline diğer sorumdan bakabilirsiniz bence fena olmadı Güncellemeler+1 yıl Güncell Suffleler nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. iyi olmuş afiyet olsun 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Gerçekten güzeldi ya
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bak bu olmadı şimdi 😒 sen yerken biz bakıyoruz, boğazında kalırsa hiç şaşırmam. 1 3 Yorumla Ghenna +1 yıl Yaa öyle deme yaparız tabi ki Yorumla Alacabulaca +1 yıl Yapamayız. Kendi kendime yaparım artık. Bir dahakine Kestaneli İtalyan Sufle yapsana görelim 😍 Yorumla Ghenna +1 yıl Denerim yapmayı Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu sen mi yaptım maşallah ben kız olduğum halde beceremiyorum😂😂😂 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Hahahha neden be kolay ya Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Off ben olsam pişirmeden yerdim. Öyle daha lezzetli 🥲😋😍 0 3 Yorumla Ghenna +1 yıl Yok ya öyle denedim de kıvamına bakarken tadı yoktu 😂😂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Hayır ya bence pişince daha çok tatlı gibi. Bence o da kek gibi tabi tamamını öyle yersen kurtlanırsın😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Denedim ben olmadı 😂 Yorumla
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pişmiş halini göreydik 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Pişmiş haline diğer sorumdan bakabilirsin Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pişmemiş halini bile yerim mük duruyor 1 3 Yorumla Ghenna +1 yıl Aslında tadı da gerçekten güzel oldu bilmiyorum belki şansa da tutturmuş olabilirim Yorumla corpse_bride +1 yıl Yok bende yapıyorum böyle baya basarili duruyor senin yaptığın da Yorumla Ghenna +1 yıl Beğenildiğine sevindim boşa uğraşmamışım 😂 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Tadı güzel olduysa derhal tarif istiyorumm 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Gerçekten güzeldi ya yiyenler de çok sevdi Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bayılırımm, çok güzel görünüyor 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Güzel oldu ya ilk deneme için fena değil bence Yorumla
juliettex Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Harika görünüyor 👌🏻 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Teşekkürler bakalım nasıl olucak Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. guzel 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Çoksel 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Gerçekten iyiydi ya Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çukulata koması 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Evet azcık ağır 😂 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl ben bunu cig gomerim 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Hahaha önce bişireyim Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. guzelll afiyet olsun 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Teşekkürler Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Offf enfes duruyo 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl şu an kabarmaya başladı bitince diğer soruda paylaşırım Yorumla
1ℓєиσяαღ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çokk güzel 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Olmuş dimi bu daha pişmemiş hali diğer sorumda pişmiş hali var Yorumla
Zeeynnozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzel 0 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Teşekkürler 🤩 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Cok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iyi olmuş afiyet olsun
Gerçekten güzeldi ya
Bak bu olmadı şimdi 😒 sen yerken biz bakıyoruz, boğazında kalırsa hiç şaşırmam.
Yaa öyle deme yaparız tabi ki
Yapamayız. Kendi kendime yaparım artık. Bir dahakine Kestaneli İtalyan Sufle yapsana görelim 😍
Denerim yapmayı
Bunu sen mi yaptım maşallah ben kız olduğum halde beceremiyorum😂😂😂
Hahahha neden be kolay ya
Off ben olsam pişirmeden yerdim. Öyle daha lezzetli 🥲😋😍
Yok ya öyle denedim de kıvamına bakarken tadı yoktu 😂😂
Hayır ya bence pişince daha çok tatlı gibi. Bence o da kek gibi tabi tamamını öyle yersen kurtlanırsın😂
Denedim ben olmadı 😂
Pişmiş halini göreydik
Pişmiş haline diğer sorumdan bakabilirsin
Pişmemiş halini bile yerim mük duruyor
Aslında tadı da gerçekten güzel oldu bilmiyorum belki şansa da tutturmuş olabilirim
Yok bende yapıyorum böyle baya basarili duruyor senin yaptığın da
Beğenildiğine sevindim boşa uğraşmamışım 😂
Tadı güzel olduysa derhal tarif istiyorumm
Gerçekten güzeldi ya yiyenler de çok sevdi
Bayılırımm, çok güzel görünüyor
Güzel oldu ya ilk deneme için fena değil bence
Harika görünüyor 👌🏻
Teşekkürler bakalım nasıl olucak
guzel
Teşekkürler
Çoksel
Gerçekten iyiydi ya