Yeme & İçme En sevdiğiniz makarna sosu nedir? peuge0t Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben domates sosunu çok severim Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! En sevdiğiniz makarna sosu nedir? En sevdiğiniz makarna sosu nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben hepsini severim ama en çok da salça sosunu seviyorum acılı olmalı 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Köfteli ve domates soslu harika olur. Lazanya tarzı da bir başka güzel. 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. baharatlı salça sosu :) ayçiçek yağı sonra azıcık halis tere yağı yumuşacık yapıyor :) 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. şu bedava makarnalara yaptıkları en dandik ayçiçek yağı ve domates salça olan 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Domates ve pesto sos severim. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. kesinlikle domates sosu 1 0 Yorumla
Karaoglan-01 Takip Et Bilge Yaş: 66 +1 yıl Biraz da acili olacak 1 4 Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Burdamisin Yorumla peuge0t +1 yıl Neden Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Karnim ac Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Sana dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben hepsini severim ama en çok da salça sosunu seviyorum acılı olmalı
Köfteli ve domates soslu harika olur. Lazanya tarzı da bir başka güzel.
baharatlı salça sosu :) ayçiçek yağı sonra azıcık halis tere yağı yumuşacık yapıyor :)
şu bedava makarnalara yaptıkları en dandik ayçiçek yağı ve domates salça olan
Domates ve pesto sos severim.
Domates soslu severim.
kesinlikle domates sosu
Domates ve özel makarna sosum var.
beşamel soslu fırında makarna
Domates ve biberli
Korili kremali
Biraz da acili olacak
Burdamisin
Neden
Karnim ac