Yeme & İçme Bugün hamaratlığım üstünde yine, siz neler yaptınız? haykocu1987 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cilekli kremali muffin, portakalli baya sulu bi kek ve cheesecake Bugün hamaratlığım üstünde yine, siz neler yaptınız? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ablam valla ellerine sağlık harika olmuş hepsi de benim yaptığım bir şey maalesef yok ya mutfak işlerinden çok anlamıyorum yani anlıyorum ama hiç denemedim böyle şeyler yapmayı o yüzden denemekte gelmiyor içimden kötü yaparım falan diye 0 0 Yorumla
VULGUS Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl 1 değil 2 değil tam 3 adet eser. Ellerinize sağlık, afiyet olsun. Sıcaktan hiç bir şey olmadı bu günde. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Vay vay vayyy 💙🧿💙🧿💙 maşallah çok güzel görünüyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Leziz lazanya mı yaptn 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende istiyorum güzel görünüyorlar hüğ. 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlki cok iyi. 0 0 Yorumla