Canim un helvasi çekti gece mece dinlemedim kavurdum da kavurdum misss gibi oldu yumuşacik. Ne kadar yedin diye sorarsaniz 1-2 lokma hahahaha Siz sever misinizz?
Dunyanin şeyini yaptim onu kavurmak sandiginiz kadar basit degil ayakta 1 saate yakin kavuruyosun belim agridi geldigimde her yer her yerdedi temizledim bulasik makinesini bosalt bulasiklari yika helvayi kavur derken cok yoruldum bi de o helvayi kavurduktan sonra dondurma kasigiyla tek tek yuvarlak haline getirdim tarifin 2 katini yapmistim baya bereketli cikti komsular bile nasiplendi ve çok da güzeldi emin olabilirsin ilk defa yapmadim kacinci yapisim bu bilemiyorum saymadim ki ilk yapisimda bile harikaydi. Bu arada bunlari yaparken telefonum yanimda degildi. Bu yuzden foto moto cekemedim. Baska soru?
öyle bi anlattın hayal ettim etraf un bulaşıklar yerde dezgede yumurta kabukları bulaşıklarin üstünde sendr yarı un yarı unlu şu şeker saclarinda yüzünde ordan oraya koşuyorsun kabus gibi 😂
Kendimi övmek için demiyorum ama ben daginik calismam hiç, önce mutfagi guzel temizledim sonra helvayi kavurdum en sonda tum bulasiklari yikadim. Halı yamuk diye kavga eden insanim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Severim ya hele böyle yeni yapılmış ılık ya da sıcak olursa miss
Şu an ılıkk bende öyle çok severimm😋
Çok lezzetli oluyor hele kokusu falan 🙏🏽
Sana vermek isterdim 😄
Hahah teşekkür ederim hemen alayım 😂
Al 😸
Ver 😂
Agzina da tutim mi 😂
Hayır demem 😂
severim ama diyetteyim artik yemicem 😂
Hahahaha ama bu diyet bozdurur ha
okadar da degildir bence ya alti ustu un helvasi ceviz falan var mı icinde 😂😂
Vaar
hm yok ya yemezdim yine de cunku daha guzel seyleri reddettim bugun onuda reddederdim 😂
Edemezdiin nsiaoswxi
ederim ya napcan zorla mi yedirceksin 😂😂
Sevmem lakin eline sağlık
Sevmem pek
güzel gorunmeyince cekmezsin zaten fotoraf
Size acidim gercekten bu kafayla yasamak zor olsa gerek
demi sendeki kafa bende olsaydı kafami çarpmadıgim yer kalmamisti
nedense hemen alındın ben öylesine söylemiştim ilginc insan kendini belirtmekte zorlanmıyormus
Dunyanin şeyini yaptim onu kavurmak sandiginiz kadar basit degil ayakta 1 saate yakin kavuruyosun belim agridi geldigimde her yer her yerdedi temizledim bulasik makinesini bosalt bulasiklari yika helvayi kavur derken cok yoruldum bi de o helvayi kavurduktan sonra dondurma kasigiyla tek tek yuvarlak haline getirdim tarifin 2 katini yapmistim baya bereketli cikti komsular bile nasiplendi ve çok da güzeldi emin olabilirsin ilk defa yapmadim kacinci yapisim bu bilemiyorum saymadim ki ilk yapisimda bile harikaydi. Bu arada bunlari yaparken telefonum yanimda degildi. Bu yuzden foto moto cekemedim. Baska soru?
tabi soruyum neden bu kadar ciddiye aldın. cevap alıyım
Neden alinmis olabilirim anladin mi simdi? emek verdim ve çok güzel olmustu yiyen bayildi ve senin şu mantiksiz yorumun sinirlendirdi sadece
Yuvarlak yuvarlak dondurma şeklinde gibi gozukuyodu ha tarif ediyim belki canlanir gozunde 😃
Istersen sana da verebilirim
öyle bi anlattın hayal ettim etraf un bulaşıklar yerde dezgede yumurta kabukları bulaşıklarin üstünde sendr yarı un yarı unlu şu şeker saclarinda yüzünde ordan oraya koşuyorsun kabus gibi 😂
ver hadi nasıl verecen bakayim
Kendimi övmek için demiyorum ama ben daginik calismam hiç, önce mutfagi guzel temizledim sonra helvayi kavurdum en sonda tum bulasiklari yikadim. Halı yamuk diye kavga eden insanim 😂
övme zaten. hani demin verebilirm dedin sana ver dedim bisey demedin arada geçiştirdinmi yoksa
Fazla kaldıysa yemeye geliyim 😀
Evett cok fazla yaptimm tarifin 2 kati
Derdin neydi o kadar 😀
Iyi oldu işte komsularda nasiplendi çok seviliyo guzel yapiyomuşum 😂
Bende nasiplenseydim😀
Gel nasiplen 😄
Eyvallah teşekkür ederim 😀