Yeme & İçme Günde kaç bardak çay tüketiyorsunuz? imkansiz53 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benım 20]den asaga dusmuyor ya sızın? Güncellemeler+1 yıl Guncel Günde kaç bardak çay tüketiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Saat 14:55Dördüncü çayımı içiyorum. Birazdan beşinci bardağa geçerim. Muhasebeci kurabiye getirmiş içtikçe içesim geliyor. 1 1 Yorumla Guesstt +1 yıl sen neycisin Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben çay sevmem sadece kahve içiyorum kahve de uyandıktan sonra sigara ile birlikte içiyorum bazen de gece içerim fark etmez benim için. 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Normalde hiç içmezdim de burada günde 3-4 bardak içer oldum 1 0 Yorumla
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Fazla çay içen insanları anlamıyorum hangi içecek olursa olsun bir şeyi bu kadar fazla tüketmek vücud için iyi değil kararında tüketmeleri gerekir. Arada sırada çay içerim canım çok isterse o da. 0 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bardak hesabı yapmıyorum ama bence çok içiyorum 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. 0 desem 1 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. sıfır 1 0 Yorumla
Cansuİlkbahtiyen Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl benimde 20 civarı sürekli çişe çıkıyorum 😂 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 0 yaa 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maksimum 2 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Saat 14:55
Dördüncü çayımı içiyorum. Birazdan beşinci bardağa geçerim. Muhasebeci kurabiye getirmiş içtikçe içesim geliyor.
sen neycisin
Ben çay sevmem sadece kahve içiyorum kahve de uyandıktan sonra sigara ile birlikte içiyorum bazen de gece içerim fark etmez benim için.
Normalde hiç içmezdim de burada günde 3-4 bardak içer oldum
Fazla çay içen insanları anlamıyorum hangi içecek olursa olsun bir şeyi bu kadar fazla tüketmek vücud için iyi değil kararında tüketmeleri gerekir. Arada sırada çay içerim canım çok isterse o da.
Ben çay icmiyorum
En fazla 5 olur herhalde
0 yıllardır çay içmiyorum
2 bardak.
Bardak hesabı yapmıyorum ama bence çok içiyorum
en az 4-5 bardak
4 falan.
8 bardak siyah cay 3 bardak yesil cay
0. Çay içmeyi sevmem.
Birkac tane, o da belki
0 desem
5 bardak diyelim