Yeme & İçme Soğuk baklava sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Yazın bu sıcaklarda çok iyi gidiyor sütlü ve serin oluyor, peki ya siz sever misiniz? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Soğuk baklava sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet Severim 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Severim, yoğun bir süt tadı oluyor soğuk baklavada. 1 0 Yorumla
filozof Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Severim.. ama üstünde ki kakao mudur nedirse o malzeme çok olunca bayıyor. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Süt tozu ve kakao tozu ekleniyor yerinde yerseniz mükemmel Yorumla filozof +1 yıl Pekala.. seni önerin var mı? İstanbul için. Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da yaşamıyorum icat edilen yerde bizzat yiyorum^^ Yorumla filozof +1 yıl Neresiymiş ki orası? Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Baklava çok sevmem ama olursa soğuk tercih ederim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. hiç yemedim ama sevmem bence 1 0 Yorumla
zecdj Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hiç yemedim ki 2 2 Yorumla Çılgın_adam-35 +1 yıl Ye tavsiye ederim vazgeçemezsin bir daha Yorumla Soran +1 yıl Denemelisin Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet Severim
Severim, yoğun bir süt tadı oluyor soğuk baklavada.
Severim.. ama üstünde ki kakao mudur nedirse o malzeme çok olunca bayıyor.
Süt tozu ve kakao tozu ekleniyor yerinde yerseniz mükemmel
Pekala.. seni önerin var mı? İstanbul için.
İstanbul'da yaşamıyorum icat edilen yerde bizzat yiyorum^^
Neresiymiş ki orası?
Baklava çok sevmem ama olursa soğuk tercih ederim
hiç yemedim ama sevmem bence
Az önce yedim güzeldi
hiç yemedim ki
Ye tavsiye ederim vazgeçemezsin bir daha
Denemelisin
Geçende denedim sevdim
canım cekti
Çok severim
Sevmiyorum