Yeme & İçme Sizce hangi soda markası daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bence Beypazarı Kızılay Beypazarı Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi soda markası daha iyi? Cevapla Marka Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. hiç biri iyi değil. 0 0 Yorumla
Surprisebox_42 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Beypazarı iyidir. Yumuşak ve daha çok gazlı. Kapağını iki kere tıs tıs yapmadan açmayın taşıyor😆😆😆 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 713 cevap paylaştı. Ben Kızılay seviyorum ailem beypazarı alır 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnişdivi ne ya hiç duymamıştım hahahaha bence de Beypazarı. Gizlenmene gerek yok kiii 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yok evet gizlenmiş garip Yorumla Soran +1 yıl Garip? Kimliğimi belli etmeden soruyorum bundan sanane sizene Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pek bir önemi yok benim için hepsi aynı geliyor bana 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Marka değil, Sodyum oranı en yüksek olan Soda tercih edilmelidir. 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sarıkız Beypazarı ya da Kızılay Bir de inisdibi bar 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Beypazarı bir Ankaralı olarak tatile gittiğimde bile arıyorum 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beypazarı tabiki dee 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Beypazarı 1 2 Yorumla özgürkahraman +1 yıl Günaydın Yorumla özgürkahraman +1 yıl 🌺🌸💮🦋💐 Yorumla
gul34_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence Kızılay 2 3 Yorumla Makro00 +1 yıl Depremde çadır satan bir firmadan mı bahsediyoruz? "iyi" diye. Yorumla Soran +1 yıl Herkesn kendi fikri yargılama hakkınız yok Yorumla Makro00 +1 yıl Sizce yargılıyor gibiyim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
hiç biri iyi değil.
Beypazarı iyidir. Yumuşak ve daha çok gazlı. Kapağını iki kere tıs tıs yapmadan açmayın taşıyor😆😆😆
Ben Kızılay seviyorum
ailem beypazarı alır
İnişdivi ne ya hiç duymamıştım hahahaha bence de Beypazarı. Gizlenmene gerek yok kiii
Yok evet gizlenmiş garip
Garip? Kimliğimi belli etmeden soruyorum bundan sanane sizene
Pek bir önemi yok benim için hepsi aynı geliyor bana
Marka değil, Sodyum oranı en yüksek olan Soda tercih edilmelidir.
Sarıkız Beypazarı ya da Kızılay
Bir de inisdibi bar
Beypazarı bir Ankaralı olarak tatile gittiğimde bile arıyorum
Kızılay ve Beypazarı
En iyisi borjomi diye duymuştum
Beypazarı tabiki dee
Sırma seviyorum.
Beypazarı
Elbette Beypazarı
beypazarı ❤️
Beypazarı kesinlikle
En iyisi beypazarıdır aksini iddia eden etmesin.
Beypazarı
Beypazarı
Günaydın
🌺🌸💮🦋💐
Beypazarı
Akmina
İnişdibi
Bence Kızılay
Depremde çadır satan bir firmadan mı bahsediyoruz? "iyi" diye.
Herkesn kendi fikri yargılama hakkınız yok
Sizce yargılıyor gibiyim.
Diğer
adidas iyidir
Beypazarı tabiki
inişdibi
Beypazarı popüler
Beypazarı
Kızılay
Beypazarı
Rakı
Tuborg gold