Yeme & İçme En son ne zaman şeker yediniz? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Dolgulu toffe yiyorumYemeyeli 3 yıl oldu, tanıyamadım, tadlarından anlayabildim unutmuştum. En son ne zaman şeker yediniz? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben en son bir kaç gün önce yedim o da şekerli kahve olarak. yani 3 ü 1 arada olarak. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hergun yiyorum gadası 🙃 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. masamda akide şekeri kavanozu var her an bir tane yerim. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum. Bayramlarda bile şeker yemem. 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yeme daha iyi zaten luzumsuz bir sey. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben en son bir kaç gün önce yedim o da şekerli kahve olarak. yani 3 ü 1 arada olarak.
Hergun yiyorum gadası 🙃
masamda akide şekeri kavanozu var her an bir tane yerim.
Hatırlamıyorum. Bayramlarda bile şeker yemem.
Yeme daha iyi zaten luzumsuz bir sey.