Yeme & İçme Dimes cool lime özü buzsuz yapılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 1 ölçegine 3 ölcek su koyuyoruz ya buz koymasak ta olur mu? su ılık olunca tadi oluyir mucahilim Dimes cool lime özü buzsuz yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Soğuk soğuk içmen için buz öneriyorlar. İstemiyorsan koymazsın. İçeceğimi hazırlayıp buzdolapta soğutup öyle de içebilirsin bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Melofetamin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ben soğuk suyla yapmıştım fena değildi. çok övüyorlar diye 3 tane alıp attım dolaba ama 2si duruyor dolapta 0 0 Yorumla
kedilerkedisi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence buzsuz hiç güzel olmuyor en azından su aşırı soğuk olmalı. 0 1 Yorumla AritzAdurizz +1 yıl ben seksi olduğum için pepsi içiyorum bu cool noluyor Allah’ın bir coolu anlamında mı Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. buz koy iki dal da nane hafif ez at içine bi daha starbucks dan coolime içmezsin 0 0 Yorumla
Nazlimrdnzz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Güzel olmuyor ılık çok şekerli gibi ama aci gibi de 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mutlaka soğuk olmalı yoksa pek güzel olmuyor 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ilık su değil de bare soğuk su olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soğuk soğuk içmen için buz öneriyorlar. İstemiyorsan koymazsın. İçeceğimi hazırlayıp buzdolapta soğutup öyle de içebilirsin bir şey olmaz
ben soğuk suyla yapmıştım fena değildi. çok övüyorlar diye 3 tane alıp attım dolaba ama 2si duruyor dolapta
Bence buzsuz hiç güzel olmuyor en azından su aşırı soğuk olmalı.
ben seksi olduğum için pepsi içiyorum bu cool noluyor Allah’ın bir coolu anlamında mı
buz koy iki dal da nane hafif ez at içine bi daha starbucks dan coolime içmezsin
Güzel olmuyor ılık çok şekerli gibi ama aci gibi de
Güzel olmaz soğuk soğuk ic. Ama istersen içersin tabi
Mutlaka soğuk olmalı yoksa pek güzel olmuyor
Ilık su değil de bare soğuk su olsun
Ilik yaptim hos olmadi soguk iyi