Yeme & İçme Sıcak havalarda çay içebilen var mı? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman ictim hatırlamıyorum 😱😱 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sıcak havalarda çay içebilen var mı? Sıcak havalarda çay içebilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben sıcak kahve içiyorum ama genelde soğuk kola şekersiz enerji içeceği gibi içecekleri daha çok tercih ediyorum 1 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl İçmiyorumİçen Bence akılsızdır. En son 3 hafta önce içtim ama 2 2 Yorumla BendyBenimAskitom96 +1 yıl 🥹🥹🥹🥹 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl 🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Her akşam içerim. Vaz geçilmezim. İlk göz ağrım 😂 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben her türlü içiyorum ama su gibi oluyor her tarafım 1 0 Yorumla
TozParçası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Ben içiyorum öğretmen olduğum için o bizim mazotumuz 1 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gün içinde kaç bardak içtiğimi bende bilmiyorum.. 1 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aksine sıcak havalarda içince garip bi şekilde susuzluğu gideriyor 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sıcak içecekler yazın da içilir. Sıcak içecek tiryakiliği mevsimi dinlemez. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben normalde de içmem zaten ama sıcakta çay içen insanları hiç bi zaman anlayamıcam 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. Ben içiyorum valla caysiz yaşayamam ben bambaşka bir icecek 1 0 Yorumla
YeNeRUtKaN Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl 122 yaşında bir hatunun en son ne zaman çay içtiğini unutması çok normal 1 7 Yorumla flaneurx +1 yıl Gülelim mi simdi 🔪🔪 Yorumla YeNeRUtKaN +1 yıl Duygusal faaliyetin sana kalmış biz seyirciyiz Yorumla YeNeRUtKaN +1 yıl Fotondaki göz seninse çok Ağlamış artık ağlama istersen Yorumla flaneurx +1 yıl Tatlım o göz hic ağlamadı Yorumla YeNeRUtKaN +1 yıl Gözler kalbin aynasıdır o zaman kalpte sıkıntı var Yorumla flaneurx +1 yıl Evet kalp kapakçığında kacak var ilerde değişebilir 😒 Yorumla YeNeRUtKaN +1 yıl O zaman geçmiş olsun diyelim Yorumla
geypazari Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl çay tiryakilerine mevsim fark etmez :) sıcaktan yere de yapışsan o çay içilmeli ahahah şu anda çay içerken yazıyorum bunu 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tabikide içiyorum. Çay hararet alıyor.😂 2 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Gün içinde sürekli içiyorum. 2 2 Yorumla Anofel_anofel +1 yıl Sıcakta zaten çay içilir Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl @Anofel_anofel aynen Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hem de kış tadında gibi içiyorum.. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İcmem sevmiyorum 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. yaniyoz barı tam yanak diye içiom 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Soğuk meşrubat olsa iyidir sıcakta.. 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Ben varım hem de günlük 10 demlik bitiriyorum 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sıcağa karşı sıcakla savaş derin der Karatay teyze 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. 2 demlik içmeden uyumam 😔 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hava 60 derece de olsa o çay içilir ksjss 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Çay kırmızı cizgimizdir. 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl arkadaşım var o içiyor ben yanıyorum 1 3 Yorumla aypipim +1 yıl Pp deki çizgi filmin adı neydi biliyosan nolur söyle eskiden çok severdim adını unuttum Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl @aypipim pingui Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl pardon “pingu” hsjs Yorumla
Amaris2468 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yanii arada içiyorum ama genelde pek sevmem 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Klimalı mekanda iyi gidiyor 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıcak havalarda soğuk içecekler tercih ederim. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bugün 10 bardak içtim 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Altı bardak içerim gün de. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. günde bir kere belki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır içmem 1 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çok seviyorum 1 1 Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Çay bağımlısıyım Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçerim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Şu an içiyorum 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben sıcak kahve içiyorum ama genelde soğuk kola şekersiz enerji içeceği gibi içecekleri daha çok tercih ediyorum
İçmiyorum
İçen Bence akılsızdır.
En son 3 hafta önce içtim ama
🥹🥹🥹🥹
🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤
Her akşam içerim. Vaz geçilmezim. İlk göz ağrım 😂
Ben her türlü içiyorum ama su gibi oluyor her tarafım
Ben içiyorum öğretmen olduğum için o bizim mazotumuz
Gün içinde kaç bardak içtiğimi bende bilmiyorum..
Aksine sıcak havalarda içince garip bi şekilde susuzluğu gideriyor
Sıcak içecekler yazın da içilir. Sıcak içecek tiryakiliği mevsimi dinlemez.
ben normalde de içmem zaten ama sıcakta çay içen insanları hiç bi zaman anlayamıcam
Ben içiyorum valla caysiz yaşayamam ben bambaşka bir icecek
122 yaşında bir hatunun en son ne zaman çay içtiğini unutması çok normal
Gülelim mi simdi 🔪🔪
Duygusal faaliyetin sana kalmış biz seyirciyiz
Fotondaki göz seninse çok Ağlamış artık ağlama istersen
Tatlım o göz hic ağlamadı
Gözler kalbin aynasıdır o zaman kalpte sıkıntı var
Evet kalp kapakçığında kacak var ilerde değişebilir 😒
O zaman geçmiş olsun diyelim
çay tiryakilerine mevsim fark etmez :) sıcaktan yere de yapışsan o çay içilmeli ahahah şu anda çay içerken yazıyorum bunu
Tabikide içiyorum. Çay hararet alıyor.😂
Gün içinde sürekli içiyorum.
Sıcakta zaten çay içilir
@Anofel_anofel aynen
Hem de kış tadında gibi içiyorum..
İcmem sevmiyorum
yaniyoz barı tam yanak diye içiom
höpür höpür demlik demlik hemde
Soğuk meşrubat olsa iyidir sıcakta..
Soguk havada da icmiyorum
Kahvaltılarda içiyorum
Ben içerim.
Ben varım hem de günlük 10 demlik bitiriyorum
Sıcağa karşı sıcakla savaş derin der Karatay teyze
Şu an yudumluyorum 4. Bardak 😁
2 demlik içmeden uyumam 😔
Hava 60 derece de olsa o çay içilir ksjss
Çay kırmızı cizgimizdir.
Çok değil 30-40 bardak
arkadaşım var o içiyor ben yanıyorum
Pp deki çizgi filmin adı neydi biliyosan nolur söyle eskiden çok severdim adını unuttum
@aypipim pingui
pardon “pingu” hsjs
Yanii arada içiyorum ama genelde pek sevmem
Her sabah öğlen akşam 👻
Klimalı mekanda iyi gidiyor
Sıcak havalarda soğuk içecekler tercih ederim.
Bugün 10 bardak içtim
Altı bardak içerim gün de.
Maden suyuna verdim kendimi
içilmez
Sürekli haralet alır ksjsjsj
Kahve içiyorum ben
günde bir kere belki
deli gibi içerim.
Çay içmem
Evet var
Evet
Hayır içmem