Yeme & İçme Şu an kahve mi isterdiniz, çay mı? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor + Güne kahveyle mi çayla mı başlarsın. Güncellemeler+1 yıl Günaydın ☕☕☕ Şu an kahve mi isterdiniz, çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. şu an kahve içiyorum ben 1 0 Yorumla
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl şu an karnim ağriyor o yüzden meyveli yoğurt yiyorum 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Çayla başlıyorum ama kahve, çay, kahve, çay şeklinde ilerliyor 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Çok oldu kahve icmeyeli. Özledim. Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bundan yarım saat önce kahve içtim. Her gün kahve içmesem de bugün canım kahve istedi. 1 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Kahve içsem çok iyi olur ikindi uykusu pek iyi değil derler çünkü 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Günaydın şu an zehir isterim zira bu sıcakta başka çare yok 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güne yine vodka ile başlayıp kahveyle devam eden ben 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Günaydın, kahve isterim. 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kullanıcı adından belli. Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl 😂 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl şu an çay içtiğim için çay diyorum. 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Ohhh. afiyet olsun... ☕ Yorumla Carlosroberto +1 yıl Teşekkür ederim. Size de hayırlı günler dilerim. Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ederim 👍🐝 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. Günaydın çay daha iyi 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Genelde çay daha iyidir. Yorumla
Sjsjssjajsjsjdjs Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Limonata ile basliyorum bu aralar 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Serin serinn. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağrı kesici varsa alalım mjh 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Aspirin vaaar Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. kahve içiyorum şuanda 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çay seviyorum 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çay. 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl ☕🌹 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kahvaltı 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Cevap için teşekkürler. Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kahveyle başladım 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Afiyet olsun. Ben daha 30 dakka sonra ancak çay içerim. Yorumla Illecebrous +1 yıl Teşekkürler size de afiyet olsun Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🌹 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahve olsa iyi olur 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Birazdan olacak. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çay. 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Cevap için teşekkürler. Yorumla
lQueennl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sütle başlayıp yeşil çay ile devam ediyorum 😄 2 1 Yorumla Mordekaiiiii +1 yıl Sütünü iç ve uyu 🤣 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
KöylüAdam Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Çay içerim 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla KöylüAdam +1 yıl Sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an kahve içiyorum ben
şu an karnim ağriyor o yüzden meyveli yoğurt yiyorum
Afiyet olsun.
Çayla başlıyorum ama kahve, çay, kahve, çay şeklinde ilerliyor
Çok oldu kahve icmeyeli. Özledim.
Bundan yarım saat önce kahve içtim. Her gün kahve içmesem de bugün canım kahve istedi.
Kahve içsem çok iyi olur ikindi uykusu pek iyi değil derler çünkü
Günaydın şu an zehir isterim zira bu sıcakta başka çare yok
Güne yine vodka ile başlayıp kahveyle devam eden ben
Günaydın, kahve isterim.
Kullanıcı adından belli.
😂
şu an çay içtiğim için çay diyorum.
Ohhh. afiyet olsun... ☕
Teşekkür ederim. Size de hayırlı günler dilerim.
Teşekkür ederim 👍🐝
Günaydın çay daha iyi
Genelde çay daha iyidir.
Limonata ile basliyorum bu aralar
Serin serinn.
Ağrı kesici varsa alalım mjh
Aspirin vaaar
kahve içiyorum şuanda
Çay seviyorum
Kahveyi yudumluyorum 😄
Hali hazırda hangisi varsa😇
Çay.
☕🌹
Kahvaltı
Cevap için teşekkürler.
kahveyle başladım
Afiyet olsun. Ben daha 30 dakka sonra ancak çay içerim.
Teşekkürler size de afiyet olsun
🌹
Kahve olsa iyi olur
Birazdan olacak.
Çay.
Cevap için teşekkürler.
Sütle başlayıp yeşil çay ile devam ediyorum 😄
Sütünü iç ve uyu 🤣
Kahve
Çay istiyorum
Çay ☕️
Kahve isterdim