Neler yapılabilir bana değişik öneriler verin lütfen 😀
Günaydın 🌸
Neler yapılabilir bana değişik öneriler verin lütfen 😀
Günaydın 🌸
Günaydın abla. ben genelde yulaf kahve ile yetiniyorum :D ama öneri olarak
Omlet: Protein açısından zengin bir omlet yapabilirsiniz. İçine sebzeler, peynir veya hindi füme ekleyerek lezzetlendirebilirsiniz.
Smoothie: Meyveler, sebzeler ve yoğurt ya da süt ile hazırlanan sağlıklı bir smoothie kahvaltı için harika bir seçenek olabilir.
Peynir tabağı: Farklı çeşit peynirler, zeytin, salatalık, domates ve biber gibi sağlıklı malzemelerle zenginleştirilmiş bir peynir tabağı yapabilirsiniz.
Akdeniz kahvaltısı: Zeytin, beyaz peynir, domates, salatalık, biber ve taze ekmek gibi Akdeniz mutfağından ilham alan sağlıklı seçeneklerle zenginleştirilmiş bir kahvaltı yapabilirsiniz.
Roka az nane çiğ ıspanak semiz otu guzlece doğra yemeden hemen önce üzerine bolca limon ek.. yanında en az iki adet orta pişmiş yumurta.. yumurtaları dörde bölün üzerine kekik nane tuz pul biber zeytinyağı gezdirin.. oh mis
Günaydın 😀Misafir için mi 😀
Değişik bir fikir olmasada 😀Krep, omlet, misket köfte, patates kizartmasi, tavada börek, biber közlemesi, tost, ekmeklerin üzerine peynir harcı koyup firina verebilirsin, menemen karistir hepsini brunch gibi yap 😀
Cevap
7Cevap
Merhaba.
Menemen, tost, patates kızartması, pişi, sigara böreği, gözleme, su böreği, yumurta salatası vs
Bir bardak kefir, yarım meyve (muz, çilek ideal), bir iki yemek kaşığı öğütülmüş yulaf, bir tatlı kaşığı chia tohumu mis
Boyoz Haşlanmış yumurta ve taze açık çay mmmh İzmirliler anlar beni şu an sadeve
içine ceviz , çiğ badem, yaban mersini atışmış çilek doğranmış cornflakes ❤️😌
Ekmek peynir çay 😬
Valla bilemiycem ben hazıra konarim😀
Lor peyniri erit yağda
Sandiviç yap ya da sadece omlet
Gevret yiyorum :D
Havyar 😂
Lahmacun
Guymak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?