Pek gitmem kahve içmeye ama gidince tadı tatlı olan kahve içmeyi tercih ediyorum. White chocolate mocha, caramel macchiato dışında neler önerirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Ben nescafe seviyorum daha çok ama herkesin damak tadı farklıdır Vanilya aromalı süt ve espresso karışımı olan bu kahve, tatlı ve yumuşak bir tada sahiptir. Caramel Latte: Karamel sosu ve süt ile hazırlanan bu kahve, karamel sevenler için harika bir tercihtir. Hazelnut Latte: Fındık aromalı süt ve espresso karışımı olan bu kahve, hafif tatlı ve fındık tadıyla hoş bir seçenektir.
Cinnamon Dolce Latte: Tarçın ve şeker karışımı olan cinnamon dolce ile süt ve espresso karıştırılarak yapılan bu kahve, tatlı ve baharatlı bir lezzete sahiptir.
Toffee Nut Latte: Şeker ve fındık aromalı toffee nut ile süt ve espresso karıştırılarak hazırlanan bu kahve, tatlı ve hafif fındık tadıyla dikkat çeker.
Caramel Brulée Latte: Karamel brulée sosu, süt ve espresso karıştırılarak yapılan bu kahve, karamel tadını sevenler için harika bir seçenektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kahve çeşitleri arasında en sevilenler arasında Türk kahvesi, espresso, cappuccino, latte macchiato ve americano yer alır. Bunların yanı sıra sütlü kahveler de oldukça popülerdir. Bunlar arasında en sevilenler arasında sütlü Türk kahvesi, sütlü espresso ve sütlü cappuccino yer alır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
7Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
1. Java Chip Frappuccino: Buzlu kahve, süt, çikolata parçacıkları ve vanilya şurubunun birleştiği lezzetli bir soğuk kahve çeşididir.
2. Caramel Ribbon Crunch Frappuccino: Buzlu kahve, süt, karamel sosu ve karamel şurubu ile birlikte şekerli karamel parçacıklarının bulunduğu bir Frappuccino türüdür.
3. Cinnamon Dolce Latte: Sıcak sütlü kahve, tarçın şurubu ve espresso ile hazırlanan hafif baharatlı ve tatlı bir kahve içeceğidir.
4. Hazelnut Mocha: Sıcak sütlü kahve, fındık aromalı şurup, çikolata sosu ve espresso ile hazırlanan lezzetli bir kahve çeşididir.
5. Coconutmilk Mocha Macchiato: Sıcak süt, hindistan cevizi sütü, çikolata sosu ve espresso ile hazırlanan tatlı ve hindistan cevizli bir kahve içeceğidir.10 Yorumla - u1 yıl
Ben gitsem kesin rezil olurum.. bilen biri ile gitmek lazim
00 Yorumla Geçen gün frappe snickers içtim efsooo
10 Yorumla- 1 yıl
Lotus içerenlerde tatlıya doyarsın
10 Yorumla - 1 yıl
Caramel Macchiato hem tatli hem sogugu da sicagi da muhtesem
00 Yorumla - 1 yıl
Chai tea latte
20 Yorumla Tadelle ve bol sütlü Jacobs
10 YorumlaJavachip
10 Yorumla- 1 yıl
Iced vanila latte
00 Yorumla - 1 yıl
Dibekk
02 Yorumla- 1 yıl
AA pardon ben öyle tatlı jagve diyince hoşuma gidiyor diye yazdım :)
- 1 yıl
3ü bi arada
00 Yorumla Kahve içmeyi bıraktım (:
00 Yorumla- 1 yıl
Heçbiri
00 Yorumla - 1 yıl
Karamelli latte
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
sütlü köpüklü
00 Yorumla - 1 yıl
Espresso
00 Yorumla Tatlı kahve