Eski iş yerimde hergün etli nohut, etli patates, etli fasulye, etli türlü gelirdi. Hergün et yemek ne kadar kötü. Tadı dahi yok etin
Et sevmem
Et severim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski iş yerimde hergün etli nohut, etli patates, etli fasulye, etli türlü gelirdi. Hergün et yemek ne kadar kötü. Tadı dahi yok etin
Ben sevmem her yemeğin içinde ama sevenler vardır tabi ki de
Çeşitli diyet tercihleri ve beslenme alışkanlıkları nedeniyle bazı insanlar eti tüketmeyi tercih etmeyebilir veya eti sınırlayabilirler. Vejetaryen veya vegan diyetler, etin kullanılmadığı beslenme şekillerine örnek olarak verilebilir.
Dolayısıyla, yemeklerde etin kullanılıp kullanılmayacağı, tarife, kültürel geleneklere ve kişisel beslenme tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Günümüzde, dünya genelinde et bazlı olmayan yemekler de oldukça popülerdir ve insanlar sağlıklı ve dengeli beslenme için farklı besin kaynaklarına yönelebilirler.
Cevap
2Cevap
Hayır sevmem özellikle iş yerlerinde etin en garip yerlerini de koyuyorlar sade etsiz pişirseler daha iyi oluyor
Kuru fasulye ve nohut ta olurda diğerlerinde olmaz
Ne fark eder etin tadı yok sonuçta
Hergun yersen tadı olmaz tabi
Tavuktan gına geldim, kırmızı et severim ama
Tavuğun tadı var etin yok
Tavuğun nasıl tadı olabilir ya
Asıl etin nasıl olabilir bir patates kızartması köftenin tavuğun tadını alırsın ama etin yok ama
Yok*
Damak zevki
İçinde et ce kiyma olan yemekleri yemem
Sevmem maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?