Gece gece babaannemin kaysı ayıklama aşkı tutmuştur ve bana da yaptırıyordur iyide ben reçel sevmiyorum ki niye ben ayıklıyorum..🥺

Bana şöyle güzel bir şarkı önerir misiniz uykum kaçsın?😻
Gece gece babaannemin kaysı ayıklama aşkı tutmuştur ve bana da yaptırıyordur iyide ben reçel sevmiyorum ki niye ben ayıklıyorum..🥺

Bana şöyle güzel bir şarkı önerir misiniz uykum kaçsın?😻
bizim arka bahçede trabzon hurması ağaçları var ben 20’li yaşlarımda iken babamın teşviki ile ellerim ile diktiğim ektiğim suladığım şimdi işte o ağaçlar kocaman ağaçlar kendi emeğim gururum 😀 her yıl bana yeni meyveleri ile ya bir şeyleri kendi elin ile yetiştirmek ne kadar değerliymişi hatırlatan ve babam işte gene başarmıştı bir şeyleri bana dair 😀 neyse velhasıl bu ağaçlarda ki meyveleri her ekim ayında soyacak ile soyarım sonra annem yardımı ile kuruturuz işte bu şey resmen seansı 600/700’lük olan terapiden daha güçlü bir terapi 😌
Kesinlikle katılıyorum sana 😻
o zaman ne yapıyorsun? şimdi derhal babannenin terapi yöntemini benimsiyorsun gıkını çıkarmadan 😀
Gıkımı ona değil size çıkardım😄 ona sitem edemem ki kıyamam tam bir prenses çünkü 😄
ileride babanne olunca ben inşaAllah hadi 😂
Ahaha deli yahu 😄 hadi inşallah
anane dicektim yav babanne erkek çocuğunun devamı 🥺
Belki bir gün babaanne de olursun 🥺
Kayısıları marmelat yapıyorum annem reçel yapıyor. Bazen sirke yapıyoruz karışık valla shssj
Teşekkür ederiim
Reçel, hoşaf, meyve suyu yapıyorum
💜
Tşkler bebeğim 🤗
Cevap
6Cevap
Afiyet olsun ben meyveleri normal seviyorum :) sadece çiğ şekilde yerim
Bi kere elmayı pişirip denemiştim bi kere de dondurmuştum bazı meyveleri çok hoşuma kaçmıştı
Meyve suyu olabilir veya kurutulurak kışlık hoşaf için kullanılabllif
Arada bir kaç tane yemiş olabilirsin 😄
Gece gece iştahımızı açtın
Reçeli, suyu, hoşafı..
Ellerin boyaya batmıyor işte 😃
Hahaha sen baya açıklamada bulundun bana o gün 😃 nerelisiniz kayısı ayıklama görünce sorayım 😃
Tabii ki silerim 🌹
He bana yakınsınız 😃
Hahaha peki tamam 😃 böyle ev hanımı ol çok güzel.
İyi geceler diliyorum.
babaannesinin sözünü dinleyen kızdan olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?