Ben direk banarım. Ne evde ne dışarda çatalla sevmem. Böyle bana bana yiyip en sonda parmaklarını yaladın mı o yemeğin tadı ayrı bir güzel oluyor 😋
Banarak
Çatalla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben direk banarım. Ne evde ne dışarda çatalla sevmem. Böyle bana bana yiyip en sonda parmaklarını yaladın mı o yemeğin tadı ayrı bir güzel oluyor 😋
Ortak bir tabaktan yeniyorsa çatal kullanmayı tercih ediyorum ekmek banan olursa yiyemiyorum. Yani yakın bir arkadaşım, sevgilim olsa bir şey demem ama herhangi birisi yapınca midem almıyor. Kendi tabağına alıyorsa herkes bende kendi tabağıma alıp ekmek banarak yerim.
Yumurta bana biraz yağlı geldiği için ekmeksiz yemeyi tercih ediyorum.
Merhaba,
İyi akşamlar kanka, ekmek banarak yerim daha çok ekmek banmayı çok seviyorum ekmekle yemeyi filan, özellikle diyecektim ama özellikle yokmuş, hepsini severim! 😅
Bandır bandır ye beni doyamazsın tadıma! 😅
Evet evet daha bir güzel oluyor 😅kuymak var mıhlama derler kaşardan o da çok güzel oluyor ekmek ile 😅 lavaşta olar 😅🤣
Olur olur katmer de güzel aşkta dertler katmer katmer dertlenirsen hak ver yol ver sevene de bari son kere şans ver djdjd
Bilirim ben 😅🤣köy ekmeğini de severim 🤣😅
Doğma büyüme İstanbul çocuğuyum ben 😅
Yok ya Anadolu çocuğuyum ben 🤣 Anadolu yakası
Bak haklısın he 😅 Canımız sağolsun anasını satiym
Ekmekle tavanın dibine inerim🤭
İğyehmahinen yiring🙂
Cevap
12Cevap
Ben genelde ekmek ile yerim.
Bende direk banarım yorumdaki bi arkadaşa hak verdim sevgilim falan olsa iğrenmem hep banarak yerim onun haricinde pek bulaşmam 😂
Ekmek ile banarken yeteri kadar menemen yakalayamadığım için ekmeğime çatal ile koyarak yiyorum.
Ek ekle de yeyeşnce alabilşrsn
Bazen çatalla destek alırım ekmeğe fazla gelmesi için, bazen hiç kullanmam ekmekle aldırırım 🤤
Sadece Bana özel ise ekmekle yiyebilirim başkasının ekmeğini bandığı tabağı yemem
Selamün Aleyküm ekmekle çünkü sanki ekmeğin tadı ekmek değilde başka bir şey oluyor aynı zamanda sıcak sıcak güzel oluyor ekmekte sıcaklığı ve sadeymiş gibi hissettirmiyor sanki özel seçenek gibi ekmek ayran turşu menemen uffffffff
Ekmek banarak tabi ki.
taze bakkal ekmeğine banarak yerim 😋😋
Banmadan olmaz abi.
Ekmeği banıcam tadına bakıcam
Menemen çatalla da yenmez yaneee
Ekmek banarak tabi 😄
Ekmek banarak tabiki 😋
İçimden o an nasıl geliyorsa öyke
Elimilen dayı elimilen :))
Ekmek banmak daha lezzetli geliyor
banmadan bırakmam
Banarak