Yeme & İçme Yazın portakal bulmak mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben çok portakal aşeriyorum yazın portakal bulmak mümkün mü nasıl bulayım nerde vardır? Güncellemeler+1 yıl Bulamadım portakal Yazın portakal bulmak mümkün mü? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet marketlere bakabilirsiniz 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Mümkün. Çoğu manavda hala vardir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yoookk Yorumla buzz_adam +1 yıl Nerde yasiyosun Yorumla Soran +1 yıl Artvin Yorumla buzz_adam +1 yıl Araştıralım mi Yorumla Soran +1 yıl Atttım Yorumla buzz_adam +1 yıl Ne attin Yorumla buzz_adam +1 yıl Buldun mu Yorumla buzz_adam +1 yıl Geldin mi. Nerdesin Yorumla buzz_adam +1 yıl Yazar mısın bana Yorumla Soran +1 yıl Yaz Yorumla
İzmirliHakanKıbrısta Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Valla bizim orada her manavda var 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Hazır portakal suyu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İçtim bebeğim gitmedi isteğim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. çoğu manavda var ki 0 0 Yorumla
chenju Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl zor bulunur o 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım zaten 2 gündür hiç bir şey yiyesim gelmiyor çok istiyorum ama yok portakallı herşeyi yedim ama canım çok portakal istiyor Yorumla chenju +1 yıl Hamile misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla chenju +1 yıl Allah yardımcın olsun eşinin o portakalı bulması lazım Yorumla Soran +1 yıl Eşim yok ki yanımda Yorumla chenju +1 yıl Kardeşin falan yokmu gitsin alsın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hamilemsn 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyyy gozn aydn hayrla al kucagna nekadrlk oldn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara'da olsan bn alrdm valla Yorumla Soran +1 yıl 5 aylık oldum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ya sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalakalk değil valla kalptn Yorumla Soran +1 yıl Yok yok sağol Yorumla Soran +1 yıl Buyur Yorumla Soran +1 yıl Çık gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet marketlere bakabilirsiniz
Mümkün. Çoğu manavda hala vardir
Yoookk
Nerde yasiyosun
Artvin
Araştıralım mi
Atttım
Ne attin
Buldun mu
Geldin mi. Nerdesin
Yazar mısın bana
Yaz
Valla bizim orada her manavda var
Hazır portakal suyu
İçtim bebeğim gitmedi isteğim
çoğu manavda var ki
satılıyor pazarlarda falan
zorr
zor bulunur o
Bulamadım zaten 2 gündür hiç bir şey yiyesim gelmiyor çok istiyorum ama yok portakallı herşeyi yedim ama canım çok portakal istiyor
Hamile misin
Evet
Allah yardımcın olsun eşinin o portakalı bulması lazım
Eşim yok ki yanımda
Kardeşin falan yokmu gitsin alsın
Hamilemsn
Evet
Oyyy gozn aydn hayrla al kucagna nekadrlk oldn
Ankara'da olsan bn alrdm valla
5 aylık oldum
Teşekkür ederim ya sağol
Yalakalk değil valla kalptn