Yeme & İçme Tarafını seç! Kısır mı mercimek köftesi mi yoksa içli köfte mi? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 84 Yapay Zekaya Sor Mercimek Köftesi Kısır Çiğ Köfte Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tarafını seç! Kısır mı mercimek köftesi mi yoksa içli köfte mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kısır seviyorum tabi ki de çiğ köfte hiç sevmem 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl İçli köfteyi şıklarda göremedim o yüzden çiğ köfteyi seçtim 5 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. 1_ içli köfte ve kısır diyorum birde benim kısırım çok meşhurdur çevremde çok beğenilir hatta ozel günlerde direk bunu bir görev gibi başıma yıkarlar😂 kısır yap diye bende hemen yaparım 1 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Seni kullaniyorlar o zaman yapma kardes. Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Köfte kelimesi öyle sihirli ki, kırmızı etten yapılmasa bile, çiğ köfte veya içli köfte olarak dahi mükemmel 😊 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İçli köfte, ama yanlışlıkla çiğ köfte eklemişsiniz😂 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. 3 çeşitten karışık bir tabak yap. 1 tane bırakırsam benden hesap sorun. 0 0 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl İyi de soruda içli köfte şıklarda çiğ köfte yazmışsın 0 0 Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl yanlışıkla çiğ köfteyi işaretlediğim için düzeltmek adına kısır yazmak istiyorum buraya... 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Seçimi çok zor 1-içli köfte2-kısır, çiğköfte 3-mercimek köftesi 0 0 Yorumla
bRokeHeArth_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Hocam çok zor soru ya 1 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Mercimeğe gel sen de en güzeli yippeağğğ Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Hahshahdhd 😃 ben çikolatalı bisküvili pasta desem olmaz mı Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mercimek köftesi olsun benimki😎 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mercimek köftesi aşktır ❤️ 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Üçüde harika ötesi asla ayrım yapamam 1 0 Yorumla
Güneşş1111111 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl vazgeçilmezim mercimek koftesi. cok da guzel yaparim. bol yaparim ki ertesi gun de guzel oluyor 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. çiğ köfte ama etlisinden 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. çiğ köfte, Kısır 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle çiğ köfte 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçli köfte ve mercimek köftesi 😍 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. çiğköfte der susarım. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İçli köfte sevmiyorum ama diğer ikiliyi seviyorum 0 0 Yorumla
Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hepsini yapıyorum tarafım hepsi :) 0 0 Yorumla
ruzgarkad34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mercimek köfte birde marul veyatta göbek salata 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İçli köfte 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 820 cevap paylaştı. Etli cigkofte 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Çiğ köfteee. 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Şeçmek zor olandır 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Çiğ köfte 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. kısır 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Cig kofte 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. Çiğköfte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kısır seviyorum tabi ki de çiğ köfte hiç sevmem
İçli köfteyi şıklarda göremedim o yüzden çiğ köfteyi seçtim
1_ içli köfte ve kısır diyorum birde benim kısırım çok meşhurdur çevremde çok beğenilir hatta ozel günlerde direk bunu bir görev gibi başıma yıkarlar😂 kısır yap diye bende hemen yaparım
Seni kullaniyorlar o zaman yapma kardes.
Köfte kelimesi öyle sihirli ki, kırmızı etten yapılmasa bile, çiğ köfte veya içli köfte olarak dahi mükemmel 😊
İçli köfte, ama yanlışlıkla çiğ köfte eklemişsiniz😂
3 çeşitten karışık bir tabak yap. 1 tane bırakırsam benden hesap sorun.
İyi de soruda içli köfte şıklarda çiğ köfte yazmışsın
yanlışıkla çiğ köfteyi işaretlediğim için düzeltmek adına kısır yazmak istiyorum buraya...
Seçimi çok zor
1-içli köfte
2-kısır, çiğköfte
3-mercimek köftesi
Hocam çok zor soru ya
Mercimeğe gel sen de en güzeli yippeağğğ
Hahshahdhd 😃 ben çikolatalı bisküvili pasta desem olmaz mı
Bir Malatyalı olarak içli köfte
İçli köfte tabii ki
Mercimek köftesi olsun benimki😎
Mercimek köftesi aşktır ❤️
Üçüde harika ötesi asla ayrım yapamam
Çiğköfte candır gerisi heyecandir
vazgeçilmezim mercimek koftesi. cok da guzel yaparim. bol yaparim ki ertesi gun de guzel oluyor
Kesinlikle mercimek köftesi diyorum
çiğ köfte ama etlisinden
çiğ köfte, Kısır
İçli köfte varken kısır ne ya🙃
Mercimek köftesi
Çiğ köftenin yeri ayrı…
Kesinlikle çiğ köfte
İçli köfte ve mercimek köftesi 😍
çiğköfte der susarım.
İçli köfte sevmiyorum ama diğer ikiliyi seviyorum
Çiğ köfte elbette 😍
Hepsini yapıyorum tarafım hepsi :)