Yeme & İçme En sevdiğin içecek hangisi? Mal_esek Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kahve Kola Nescafe Ayran Süt Çay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin içecek hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Şekersiz kola. ve enerji içeceği birde soğuk kahve 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bu anketi boykot ediyorum. şıklarda soda yok 0 6 Yorumla Hurriyetvevatan +1 yıl Soda ayri bir icecek degil knkm mesela gazoz soda cesididir kolada öyle Yorumla iwont +1 yıl @Hurriyetvevatan gazlı içecek diye bir seçenek göremiyorum ben Yorumla Hurriyetvevatan +1 yıl Gazoz gazsız mı Yorumla iwont +1 yıl @Hurriyetvevatan sen bir doktora görünsene Yorumla Mal_esek +1 yıl Gazoz gazlı bu arada Yorumla iwont +1 yıl gazsız diyen olmadı ki Yorumla
Kendisi3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Beyler beyi göbek rakısı ve Filtre kahve 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Soğuk olan her şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şekersiz kola. ve enerji içeceği birde soğuk kahve
bu anketi boykot ediyorum. şıklarda soda yok
Soda ayri bir icecek degil knkm mesela gazoz soda cesididir kolada öyle
@Hurriyetvevatan gazlı içecek diye bir seçenek göremiyorum ben
Gazoz gazsız mı
@Hurriyetvevatan sen bir doktora görünsene
Gazoz gazlı bu arada
gazsız diyen olmadı ki
Absenthe kanatlandirir