Ben en çok hangi yemeği sevdiğime karar veremediğim için günde iki üç kere bile en sevdiğim yemek değişiyor shsjs.
Mesela şu an en sevdiğim yemek balık. Yarın büyük ihtimalle kremalı makarna olacak 🙄

Ben en çok hangi yemeği sevdiğime karar veremediğim için günde iki üç kere bile en sevdiğim yemek değişiyor shsjs.
Mesela şu an en sevdiğim yemek balık. Yarın büyük ihtimalle kremalı makarna olacak 🙄

Benim genelde sabit mesela en çok sevdiğim yemek hamburger ve pizza olur ve her zaman da yerleri aynı bende. ama sürekli yemem tabi ki her gün yersem zaten hani yemek olursa olsun sıkılırım yiyemem. ama kola mesela her gün içerim ya da enerji içeceği her gün içerim neden bilmiyorum yemekten sıkılırım ama aynı içeceği içmekten hiç sıkılmam.
Değişiyor, bilinç altınında etkisi var. Bir vitamine ihtiyaç olduğunda onu içeren besinler bize lezzetli gelir. Sevdiğimiz yemekte değişebilir böylece.
Cevap
8Cevap
Her zaman sabittir ciğer üç öğün yiyebilirim
Benim yok sürekli farklı şeyleri severim yemek isterim.
En sevdiğim yemek asla değişmez, en sevdiğim yemekler var 1. 2. diye sıralıyorum
en sevdiğim yemek diye bişey yok hemen hemen her şeyi yerim
Ben yemek pek ayırmam masadaki yemeğin görselliği benim için tadına bakmadan bile %50 lezzetli gibi olabilir
Genel olarak sabittie
Ne balığı o
Ben yiyiciyim her şeyini sorgulamam balık balıktır. Keşke balık burcu birisini pişirselermiş
Balık işte
Bu çocuk süper zeka ya
Çucuk
Hıyar mısın aaaa
Anaaa en sevdiğiö
Her yemeği severim ama etsiz
Çeşit olarak çok sevdiğim yemekler var
Hamur işi olan her şey severim 🏃♀️💨
Açlık durumuna göre değişebilir.
Bazen değişir
Genelde sabit
Genelde sabit