Yeme & İçme Sen kahveni nasil içiyorsun? ecemnaz1161 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Eveettt toplaninnn.. kahve tercihleri alalimmmKahve gurmeleri 1 içer 😎 Güncellemeler+1 yıl Beni takibe alır mısınız 🥹🥹 hergun çok güzel sorularim oluyor Sen kahveni nasil içiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tercihim hafif/yumuşak diyebilirim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben genel olarak sade ve çekeriz içiyorum 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben kahve gurmesiyim ama 1 dışında hepsini içiyorum 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her zaman 1. numaradaki gibi içiyorum. Yoksa tadı çıkmaz:D 0 0 Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uyanınca 1 Gün içerisinde 4, 9 İçeceğinize sadece süt için 0 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kahvemi sütlü, çayımı demli severim. Kahve değil de, çay yok mu çay? 0 1 Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Şaka şaka, demli asla içemem 😄 Yorumla
yerevan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl @ecemnaz1161 günaydın, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper puanım yetmiyormuş mesaj atamadım. Rica etsem mesaj atar mısın 0 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Yumuşak icimli seviyorum 6 iyi görünüyor 1 0 Yorumla
mediocre_shakespeare Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kışın 1, yazın 1in buzlu hali. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sütsüz, şekersiz, yani 1. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. 1 benlik 0 0 Yorumla
çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Sade 0 1 Yorumla çiğlevrek +1 yıl Gurmeler Türk kahvesi içer Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 612 cevap paylaştı. 1 numero 🫶🏻🤌 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Salep icerim 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. 3 gibi seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tercihim hafif/yumuşak diyebilirim.
Ben genel olarak sade ve çekeriz içiyorum
Ben kahve gurmesiyim ama 1 dışında hepsini içiyorum
Her zaman 1. numaradaki gibi içiyorum. Yoksa tadı çıkmaz:D
Uyanınca 1 Gün içerisinde 4, 9 İçeceğinize sadece süt için
Kahvemi sütlü, çayımı demli severim. Kahve değil de, çay yok mu çay?
Şaka şaka, demli asla içemem 😄
S. ittir bax mi ne açılmış adını yazıyorlarmış ama hiç gitmedim
@ecemnaz1161 günaydın, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper puanım yetmiyormuş mesaj atamadım. Rica etsem mesaj atar mısın
Yumuşak icimli seviyorum 6 iyi görünüyor
Kışın 1, yazın 1in buzlu hali.
Sütsüz, şekersiz, yani 1.
sabah 1 - öğle 2
Hayatım gibi acı içiyorum tabi ki 1.
Fark etmez şekersiz olsun da
Klasik nescaffe sade olanı
1 benlik
Sade
Gurmeler Türk kahvesi içer
1 numero 🫶🏻🤌
Salep icerim