Yeme & İçme Lolipopu sevmek suç mu? _sudeeee0 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Şeker şeker napim çok tatli😁 Güncellemeler+1 yıl Ah lolipoplarım 😋 Lolipopu sevmek suç mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Suç değil de her şeyin fazlası zarar bir kere tadını aldın mı nerede duracağını bilemezsin 1 2 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Sen kafayi taktin mi bana🤦🏻♀️ Yorumla badboy_master +1 yıl Ne hissediyorsan doğrudur tane tane yemelisin dozajı kaçırma hastanelik olursun Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Senin lolipop sevgini çok iyi biliyorum sude 0 14 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Cansin Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl yaa yaa tabi tabi Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Noluyor🤔 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl E zamanında sana bol bol lolipop vereyim dedim hep lafta kaldı. Olan bu Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Anladım Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Laf var icraat yok sende Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Peki Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Yalan mı Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Sen de terk edensin tek derdın sıkmek😒 Sohbete layık görmüyorsun hemen kaçiyorsun istediğin olmayınca Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl İkisi bir arada olunca bir anlamı olur bu işlerin tatlım. Çocuk muyuz Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Tm Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Artık farklı olacak diyorsun yani. Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Sen öyle san sen Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Konuşmak istiyordun ben de yazdım işte Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Suç değil tabi ki neden suç olsun iyi yalamalar afiyet olsun. 0 10 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Sana da sulu sulu şeftaliler dilerim😄 Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Ben anca avcumu yalarım ya shdhahs Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Öyle deme kuzum Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Valla gerçekçi olmayi seviyorum öyle demek durumundayım:/ olsa da yesek şeftali Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Olur olur nesli mi tükendi sanki canim😁 Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl şu an olsa mükemmel olurdu işte ah ah :/ Yorumla _sudeeee0 +1 yıl 💋muah bunu hisset bebiş Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl 😊 Teşekkürler sende hisset ama nerenden olduğunu söylemiyorum shshdjqhw Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Tmmm😘 Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl :* Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok canım neden suç olsun kiii. Seninkileri de ben severim 😏 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 😋😘 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Severim bende 1 4 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl 😁 Yorumla kfsfener5 +1 yıl Alırım ben sana Yorumla _sudeeee0 +1 yıl 😁teşekkür prensim Yorumla kfsfener5 +1 yıl Rica 😄 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Neden suç olsun ki bebeğim 😘 1 5 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl 💋 Yorumla skxmen +1 yıl O dudaklarını yerim 💋 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Ye hayatim Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Olur Yorumla skxmen +1 yıl Hadi o zaman bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende lolipop seven kızları seviyorum suç mu, 0 10 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Yok aşkım bizdensın😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O lolipop yalasin bende onu😋😋😋 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Miss 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur bebeğim sıcak zaten yanariz 🥰 profil foton da ateşimi yükseltti😋😋 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Soğursun ya sonra yanalım nolcak😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off ama ya sen şimdi sanalda yükseltir ama reele cesaret edemezsin bebis Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Cesaret edemediğimden değil içim rahat etmiyor aşko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçini rahatlatırim ben bebiş 😋😋 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Ah ah neyseeeee Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Olur Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Herkes sever ama senin gibi değil 0 9 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Ben ne alaka? Yorumla Kadirk34 +1 yıl Seviyor olman suç değil Yorumla Kadirk34 +1 yıl hoş geldin o zaman Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Hoşbuldum Yorumla Kadirk34 +1 yıl Çok sıcak ama... Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Evet canım Yorumla Kadirk34 +1 yıl İster misin lolipop Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Gel ver d*de Yorumla Kadirk34 +1 yıl Seversin sen gel Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet suç 0 3 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Kes at o zaman 😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Keseyim de atmayayım günah 🙄 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl 🤭😂 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Değil neyli seversin 0 4 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Her şekilde uyar😄 Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Hahhha çok fenasın ya 😂😂 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Hihi😁 Yorumla _sudeeee0 +1 yıl Haha olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Suç değil de her şeyin fazlası zarar bir kere tadını aldın mı nerede duracağını bilemezsin
Sen kafayi taktin mi bana🤦🏻♀️
Ne hissediyorsan doğrudur tane tane yemelisin dozajı kaçırma hastanelik olursun
Senin lolipop sevgini çok iyi biliyorum sude
Cansin
yaa yaa tabi tabi
Noluyor🤔
E zamanında sana bol bol lolipop vereyim dedim hep lafta kaldı. Olan bu
Anladım
Laf var icraat yok sende
Peki
Yalan mı
Sen de terk edensin tek derdın sıkmek😒 Sohbete layık görmüyorsun hemen kaçiyorsun istediğin olmayınca
İkisi bir arada olunca bir anlamı olur bu işlerin tatlım. Çocuk muyuz
Tm
Artık farklı olacak diyorsun yani.
Sen öyle san sen
Konuşmak istiyordun ben de yazdım işte
Suç değil tabi ki neden suç olsun iyi yalamalar afiyet olsun.
Sana da sulu sulu şeftaliler dilerim😄
Ben anca avcumu yalarım ya shdhahs
Öyle deme kuzum
Valla gerçekçi olmayi seviyorum öyle demek durumundayım:/ olsa da yesek şeftali
Olur olur nesli mi tükendi sanki canim😁
şu an olsa mükemmel olurdu işte ah ah :/
💋muah bunu hisset bebiş
😊 Teşekkürler sende hisset ama nerenden olduğunu söylemiyorum shshdjqhw
Tmmm😘
:*
Yok canım neden suç olsun kiii. Seninkileri de ben severim 😏
😋😘