Yeme & İçme Akşam yemeğinde planınız ne? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor yolculuktan yenı geldım eve gırdım sımdı yemek zamanı ama ne yıyecegım sizin tavsiyenız nedır Akşam yemeğinde planınız ne? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Planım yok. 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Oek yemek gitmez, karpuz ye ya da bulgur pilavı falan yap ye dok tutar 0 7 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Bugun kızartma günü yogurtlu Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Ağır şeyler yeme kusarsin bu havada Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Yok daha neler Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Ates gibi hava ağır yiyebiliyosan ye ama mide kaldırmaz yani Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Benim midem kaldırır da yogurtlu kızartma nasıl agır oluyor ben anlamadım Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Kızartma, yağlı, salçalı, soslu pek gitmez diyorum zaten sıcak halsizlik yapıyor, tiksinir yemezsin. Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Sen merak etme 😂 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Bu akşam bişey yemıyorum 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Nedenn Yorumla _Milagros_ +1 yıl Canım istemiyor Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Peki Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Lahmacun söyledim bu akşam.. 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl afiyet olsun bızde yok duzgun lahmacuncu ya Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler. Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl rica ederim Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. yeşil fasulye yiyecem 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Menemen 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl ben ona gelemem ya Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden ya Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl sevemedım ben menemenı nedense ya omlet falan bak her turlu Yorumla
MGecem Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kremalı tavuk ve makarna 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl afiyet olsun ben yedım valla Yorumla MGecem +1 yıl Sana da afiyet olsun Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sarma yapıp yedim 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl afiyet olsun Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl yeşil fasulye 0 4 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl deme :S Yorumla makasaraliği +1 yıl dedim bile 🤣niye sevmiyon mu don Kişot Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl çıkks Yorumla makasaraliği +1 yıl git tantuni yi Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Hamburger ye 0 7 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl dün müsafirlikte yedım ya Nesliççe +1 yıl Ev yapımı mıydı asdfg VolrathTheFallen +1 yıl Yok valla dısarıdan söyledik maalesef kim ugraşıcak 😂 Nesliççe +1 yıl Misafirlikte de hamburger mi yenirmişNeyse senin evde malzeme olark ne var ona göre önereyim VolrathTheFallen +1 yıl valla tek basıma yasadıgım ıcın cok bır sey yok :D tavuk soyledım cardak tavuk dıye o gelsın onu yıcem cok sagol :) Nesliççe +1 yıl Tüh ama ya ben önerecektim😂 VolrathTheFallen +1 yıl tamam bır daha kıne sorarım sana :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Planım yok.
Oek yemek gitmez, karpuz ye ya da bulgur pilavı falan yap ye dok tutar
Bugun kızartma günü yogurtlu
Ağır şeyler yeme kusarsin bu havada
Yok daha neler
Ates gibi hava ağır yiyebiliyosan ye ama mide kaldırmaz yani
Benim midem kaldırır da yogurtlu kızartma nasıl agır oluyor ben anlamadım
Kızartma, yağlı, salçalı, soslu pek gitmez diyorum zaten sıcak halsizlik yapıyor, tiksinir yemezsin.
Sen merak etme 😂
Bu akşam bişey yemıyorum
Nedenn
Canım istemiyor
Peki
Lahmacun söyledim bu akşam..
afiyet olsun bızde yok duzgun lahmacuncu ya
Teşekkürler.
rica ederim
yeşil fasulye yiyecem
Menemen
ben ona gelemem ya
Neden ya
sevemedım ben menemenı nedense ya omlet falan bak her turlu
Kremalı tavuk ve makarna
afiyet olsun ben yedım valla
Sana da afiyet olsun
Sarma yapıp yedim
afiyet olsun
yeşil fasulye
deme :S
dedim bile 🤣niye sevmiyon mu don Kişot
çıkks
git tantuni yi
Hamburger ye
dün müsafirlikte yedım ya
Ev yapımı mıydı asdfg
Yok valla dısarıdan söyledik maalesef kim ugraşıcak 😂
Misafirlikte de hamburger mi yenirmiş
Neyse senin evde malzeme olark ne var ona göre önereyim
valla tek basıma yasadıgım ıcın cok bır sey yok :D tavuk soyledım cardak tavuk dıye o gelsın onu yıcem cok sagol :)
Tüh ama ya ben önerecektim😂
tamam bır daha kıne sorarım sana :D
Biraz önce yedim
Akşam yemeği yok