Yeme & İçme Sosisli spagetti sever misiniz? Quenn4 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Yapay Zekaya Sor Bugun menümde bu varrrr 😋😋❤️ Sosisli spagetti sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Tabii ki severim sevilmez mi ya ama ben genelde düdük makarnayı daha çok seviyorum bir de böyle üzerine ketçap dökeceksin 0 2 Yorumla Quenn4 1 yıl Ayy aynen öyle 😋 Yorumla AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ 1 yıl Ağzımızın tadını biliyoruz 😂 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Daha önce hiç yemedim, ama severim diye düşünüyorum. İlk fırsatta da deneyeceğim. 0 2 Yorumla Quenn4 1 yıl Kesinlikle dene cok gğzel Yorumla kucukomerdk35 1 yıl Yazın okulum tatilken ailemle birlikte kalıyorum ve mutfakta da tek egemen güç annem oluyor, bana ise " Etrafı mahvediyorsun " diyerek hiçbir şey yapmama izin vermiyor, ama annemin evde olmadığını yakaladığım ilk fırsatta deneyeceğim. 😁 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Severim yaa sevilmez mııı gece gece bile canım çekti valla 😋 0 1 Yorumla Quenn4 1 yıl Hemen yappp Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Yemek güzel de o ocağı bir temizleyelim ben bekar erkeğim benim ocak daha temiz :D :D 0 7 Yorumla Quenn4 1 yıl Yag sökücü sıkmıstım 😂 Yorumla Tfngnl 1 yıl :D :D ben görücü gelsem evde kalırsın bak :D :D Yorumla Quenn4 1 yıl Ama kirli olsa kalırdım 😂 Yorumla Tfngnl 1 yıl Profil foton da güzelmiş kombinin hoş. Evde kalmanı engelleyebilirdi :D :DHangi defacto da çekildi o :D Yorumla Quenn4 1 yıl Ahaha cok dikkatliyiz ama 😂😂 Yorumla Tfngnl 1 yıl İşim bu :D ben GİZLİ DEDEKTİFİM :D Yorumla Tfngnl 1 yıl Mesaj atayım dedim sen kimsin ki quenne mesaj atıyorsun pis köle diye uyarı çıktı :D Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% 1 yıl Sosisli? Gel sana kendi ellerimle salçalı yapayım pişman olmazsın diyorum bak 😃😋 0 1 Yorumla Quenn4 1 yıl Salcalı zaten tek fark sosis olması 😂 Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Şey yapılırsa severim pek yemek seçmem ama yemek yapmayı sevmem. Seven kizlar dm atsinnn xd 0 5 Yorumla Quenn4 1 yıl Ney yapılırsa terbiyesiz ckck Yorumla karetra_ 1 yıl Yemek la yemeek acimizdan öldük acimizdann Yorumla Quenn4 1 yıl Aferin aferin kxkxk Yorumla karetra_ 1 yıl Şaka maka anlamamıştım neyin yanlış anlaşıldığını, çok masum kaldık be usta Yorumla Quenn4 1 yıl Yok devir böyle 😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,4b cevap paylaştı. Sosisli spagetti severim afiyet olsun çok güzel görünüyor. ama ben ne zaman yedim hatırlamıyorum çok uzun zaman olmuştur muhtemelen. 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Salam sosis sevmiyorum ya zaten sağlıklı da değil. Sarımsaklı domstes soslu yapıyorum ben 😆 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun denedim ama sosis sevmeyen biri olarak sevmezdim herhalde 0 0 Yorumla
Kendisi3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Makarna olsun için ne olursa olsun yerim vala 0 0 Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sosisli spagetti değil o.. uzun makarna kaynatmişsin üşengeç kadın yemeği yani 0 0 Yorumla
69buz69 Takip Et Xper 4 Yaş: 55 1 yıl Evet makarnanın er türünü iyi bir sos olduğunda yerim 0 0 Yorumla
RotaOluşturuldu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl sevilir niye sevilmesin tadı gayet güzel oluyor.. 0 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 102% 1 yıl Midem bulanır 1 4 Yorumla Quenn4 1 yıl Hayır cok güzel 😋 Yorumla Yujiİtadori 1 yıl Valla bulandı bile sosis türü şeyler asla yemem Yorumla Quenn4 1 yıl Hıı sosis sevmiyorsan olablir Yorumla Yujiİtadori 1 yıl nefret ederim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne makarna ne sosis sevmem 0 2 Yorumla Quenn4 1 yıl Peki knk kızma 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Tamam bir daha olmasın 😂 Yorumla
spordelisi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% 1 yıl Hiç denemedim nasıl tadı iyi mi? 0 6 Yorumla Quenn4 1 yıl Harikaa Yorumla spordelisi0 1 yıl Bizede yolla o haldeeee Yorumla Quenn4 1 yıl Tencere dolu 😂 Yorumla spordelisi0 1 yıl Ağzımızın suyunu akıtma işte şu an işteyim ve görüntüsü çok güzel duruyor bir yerim siserse sorumlusu sensin 🙈😂 Yorumla Quenn4 1 yıl Demeyin öule ya 😂 Yorumla spordelisi0 1 yıl Bak şişiyor şu an 🙈😂😂 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 74% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 878 cevap paylaştı. Sade seviyorum afiyet olsun 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Spagetti nin her türlüsünü severim 🥰 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 32 , eic 37% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı. Sosisin yapılışını izleyin 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Severim. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 64% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 952 cevap paylaştı. Sosis salam sevmem 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sosisli yemedim hiç 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Spagetti sevmem ama şimdi canım çekti 😒 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. daha çok sade severim. 0 0 Yorumla
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bayılırım 0 2 Yorumla Quenn4 1 yıl Gel bebek ❤️ Yorumla ebrarbetul 1 yıl Geleyim kuzum ❤ Yorumla
Abdurrezak99 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Sosis ile hiç aram yok sosissiz olsa kabülüm 0 10 Yorumla Quenn4 1 yıl Yani aroma katıyor cok begendim Yorumla Abdurrezak99 1 yıl Yediğim an midem rahatsızlanıyor. Alerji sayılıyor mu bilemiyorum. yiyemiyorum ben maalesef Yorumla Quenn4 1 yıl O zaman hic bulasma gecmis olsun 😊 Yorumla Abdurrezak99 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Abdurrezak99 1 yıl Bana uygun olan tarifler yok mu acaba 😂 Yorumla Quenn4 1 yıl Immm hemen söyleyeyim gigi Hadid makarnası olabilir kaşarlı kremalı o da cok güzel kesinlikle dene Yorumla Abdurrezak99 1 yıl Tariflerini nereden bulabilirim sende varsa bana gönderebilir misin? Yorumla Quenn4 1 yıl https://youtu.be/FOsMh7Rchn8 benim denediğim tarif buu Yorumla Abdurrezak99 1 yıl Güzel tariflerin var. Takibe aldım teşekkür ederim önerilerin için Yorumla Quenn4 1 yıl Ne demek her zaman 😊😊 Yorumla
Batusir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Adres ver geleyim bayılırımm 0 5 Yorumla Quenn4 1 yıl Gel kankim Malatya 😂😂 Yorumla Batusir 1 yıl Oooo kayısılar da olmuştur 🤭🤭 Yorumla Quenn4 1 yıl Oldu valla Yorumla Batusir 1 yıl Açık adres yolla geliyorumm 🤭 Yorumla Quenn4 1 yıl Ahahaha 😂 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 750 cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,6b cevap paylaştı. Seviyorum 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 928 cevap paylaştı. Missss 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 27 , eic 57% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemem 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,3b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Tabii ki severim sevilmez mi ya ama ben genelde düdük makarnayı daha çok seviyorum bir de böyle üzerine ketçap dökeceksin
Ayy aynen öyle 😋
Ağzımızın tadını biliyoruz 😂
Daha önce hiç yemedim, ama severim diye düşünüyorum. İlk fırsatta da deneyeceğim.
Kesinlikle dene cok gğzel
Yazın okulum tatilken ailemle birlikte kalıyorum ve mutfakta da tek egemen güç annem oluyor, bana ise " Etrafı mahvediyorsun " diyerek hiçbir şey yapmama izin vermiyor, ama annemin evde olmadığını yakaladığım ilk fırsatta deneyeceğim. 😁
Severim yaa sevilmez mııı gece gece bile canım çekti valla 😋
Hemen yappp
Yemek güzel de o ocağı bir temizleyelim ben bekar erkeğim benim ocak daha temiz :D :D
Yag sökücü sıkmıstım 😂
:D :D ben görücü gelsem evde kalırsın bak :D :D
Ama kirli olsa kalırdım 😂
Profil foton da güzelmiş kombinin hoş. Evde kalmanı engelleyebilirdi :D :DHangi defacto da çekildi o :D
Ahaha cok dikkatliyiz ama 😂😂
İşim bu :D ben GİZLİ DEDEKTİFİM :D
Mesaj atayım dedim sen kimsin ki quenne mesaj atıyorsun pis köle diye uyarı çıktı :D
Sosisli? Gel sana kendi ellerimle salçalı yapayım pişman olmazsın diyorum bak 😃😋
Salcalı zaten tek fark sosis olması 😂
Şey yapılırsa severim pek yemek seçmem ama yemek yapmayı sevmem. Seven kizlar dm atsinnn xd
Ney yapılırsa terbiyesiz ckck
Yemek la yemeek acimizdan öldük acimizdann
Aferin aferin kxkxk
Şaka maka anlamamıştım neyin yanlış anlaşıldığını, çok masum kaldık be usta
Yok devir böyle 😂😂
Sosisli spagetti severim afiyet olsun çok güzel görünüyor. ama ben ne zaman yedim hatırlamıyorum çok uzun zaman olmuştur muhtemelen.
Salam sosis sevmiyorum ya zaten sağlıklı da değil. Sarımsaklı domstes soslu yapıyorum ben 😆
Afiyet olsun denedim ama sosis sevmeyen biri olarak sevmezdim herhalde
Makarna olsun için ne olursa olsun yerim vala
Sosisli spagetti değil o.. uzun makarna kaynatmişsin üşengeç kadın yemeği yani
Profil resminde niye karnın şiş hamile misin?
Makarna çok severim ama şarküteri ürünleri yemiyorum
Evet makarnanın er türünü iyi bir sos olduğunda yerim
sevilir niye sevilmesin tadı gayet güzel oluyor..
Midem bulanır
Hayır cok güzel 😋
Valla bulandı bile sosis türü şeyler asla yemem
Hıı sosis sevmiyorsan olablir
nefret ederim
Ne makarna ne sosis sevmem
Peki knk kızma 😂😂
Tamam bir daha olmasın 😂
Hiç denemedim nasıl tadı iyi mi?
Harikaa
Bizede yolla o haldeeee
Tencere dolu 😂
Ağzımızın suyunu akıtma işte şu an işteyim ve görüntüsü çok güzel duruyor bir yerim siserse sorumlusu sensin 🙈😂
Demeyin öule ya 😂
Bak şişiyor şu an 🙈😂😂
Sade seviyorum afiyet olsun
Sevmem hatırlattığı şeyler pek hoş değil.
Spagetti nin her türlüsünü severim 🥰
Makarna sevmiyorum
Sosisin yapılışını izleyin
Severim. Afiyet olsun.
Denedik çok lezzetli oldu
Sosis salam sevmiyorum ya.
Hiç denemedim tuhafgözüküyor
Sosis salam sevmem
Sosisli yemedim hiç
Spagetti sevmem ama şimdi canım çekti 😒
Güzel seçim Nuti afiyet olsun.
Severizzz afiyet olsun
Eline eline sağlık harika görünüyor
daha çok sade severim.
Olsun, gönlü zengindi deriz bizde.
Fena olmaz aslında 😀
Bayılırım
Gel bebek ❤️
Geleyim kuzum ❤
Sosis ile hiç aram yok sosissiz olsa kabülüm
Yani aroma katıyor cok begendim
Yediğim an midem rahatsızlanıyor. Alerji sayılıyor mu bilemiyorum. yiyemiyorum ben maalesef
O zaman hic bulasma gecmis olsun 😊
Teşekkür ederim.
Bana uygun olan tarifler yok mu acaba 😂
Immm hemen söyleyeyim gigi Hadid makarnası olabilir kaşarlı kremalı o da cok güzel kesinlikle dene
Tariflerini nereden bulabilirim sende varsa bana gönderebilir misin?
https://youtu.be/FOsMh7Rchn8 benim denediğim tarif buu
Güzel tariflerin var. Takibe aldım teşekkür ederim önerilerin için
Ne demek her zaman 😊😊
Adres ver geleyim bayılırımm
Gel kankim Malatya 😂😂
Oooo kayısılar da olmuştur 🤭🤭
Oldu valla
Açık adres yolla geliyorumm 🤭
Ahahaha 😂
Bayılırım
Seviyorum
Çok değil..