Yeme & İçme Ne kadar boğazına düşkünsün? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Çok... Pek değil... Duruma göre değişir... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süperss Ne kadar boğazına düşkünsün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben sadece gerektiği kadar yemeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben kendimi boğazıma düşkün zannederdim ama işe girene kadar😅 iş yerindeki açları göründe bu konuda ne kadar normal olduğumu anladım. 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Annem daha bugün dünden kalma köfteleri ikindide yemek istediğimde "ailenin akşamki rızkını tek başına mı yiyeceksin" diye haklı bir çıkış yapmıştı 😅 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Yemeyi çooooo... k seviyorummmmm😈😍😂😂 0 0 Yorumla
Sagocation Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Şeker hastası ben, yememe mecburen dikkat ediyorum ama bazen fazla kaçıyor :) 0 0 Yorumla
Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 87% +1 yıl Canım ne isterse yapıp yerim atın ölümü arpadan olsun 😊 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Gece yiyecek kadar. Gece kısır yaptığım olmuştu. 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yemek yemeyi sevsem de iştahım hemen kesiliyor hemen doyuyorum 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Duruma göre değişir ama eskisi gibi değilim beslenme alışkanlıklarım değişti 0 0 Yorumla
nihall7878 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Şöyleki evde büyük bir kavga varsa ve olay tamamen benimle alakasız sa ve hakliysam oturur o yemeği yerim hiç umursamam çünkü sonradan mideme ağırlar giriyor ama ramazan aylarında bu durumu hiç yaşamıyorum 🤣 0 0 Yorumla
pirensess21 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bugün arkadaşla aramızdaki muhabbet misali... Ben seni hiç tok göremedim ki 😄 0 0 Yorumla
zeyrak Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bu durumdan rahatsızım ama yemek yemeyi çok seviyorum 0 0 Yorumla
Rabiaa3675 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Boğazına düşkün olan cinselliğe de düşkün olurmuş 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok değil yerine durumuna göre değişir 0 0 Yorumla
suzisuzi35 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Duruma ve yiyeceğim yiyeceğe göre değişir 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pek değil yemek yememeyide seviyorum. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fazlasıyla düşmünüm boğaza 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 949 cevap paylaştı. Benden düşkünü yoktur 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Duruma göre değişir o 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 677 cevap paylaştı. Çok ama arada kontrol etmem gerekiyor kendimi. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazenleri, duruma göre değişir. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Asiri 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. Çok fazla 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. pek değil ya 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. duruma göre değişir 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. çok düşkünüm 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok yerim 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çok düşkünüm 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karnım doysun yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ben sadece gerektiği kadar yemeyi seviyorum
Ben kendimi boğazıma düşkün zannederdim ama işe girene kadar😅 iş yerindeki açları göründe bu konuda ne kadar normal olduğumu anladım.
Annem daha bugün dünden kalma köfteleri ikindide yemek istediğimde "ailenin akşamki rızkını tek başına mı yiyeceksin" diye haklı bir çıkış yapmıştı 😅
Yemeyi çooooo... k seviyorummmmm😈😍😂😂
Şeker hastası ben, yememe mecburen dikkat ediyorum ama bazen fazla kaçıyor :)
Canım ne isterse yapıp yerim atın ölümü arpadan olsun 😊
Pek deıil dönem dönem değişiyor bu.
Gece yiyecek kadar. Gece kısır yaptığım olmuştu.
Yemek yemeyi sevsem de iştahım hemen kesiliyor hemen doyuyorum
Duruma göre değişir ama eskisi gibi değilim beslenme alışkanlıklarım değişti
Şöyleki evde büyük bir kavga varsa ve olay tamamen benimle alakasız sa ve hakliysam oturur o yemeği yerim hiç umursamam çünkü sonradan mideme ağırlar giriyor ama ramazan aylarında bu durumu hiç yaşamıyorum 🤣
Sıcaklardan dolayı yemeden uzak durmaya çalışıyorum
Bugün arkadaşla aramızdaki muhabbet misali... Ben seni hiç tok göremedim ki 😄
Bu durumdan rahatsızım ama yemek yemeyi çok seviyorum
Boğazına düşkün olan cinselliğe de düşkün olurmuş
Çok değil yerine durumuna göre değişir
Duruma ve yiyeceğim yiyeceğe göre değişir
Pek değil yemek yememeyide seviyorum.
Fazlasıyla düşmünüm boğaza
Paraya kıyacak kadar
Benden düşkünü yoktur
Duruma göre değişir o
Keşke çok düşkün olmasam
Çok düşkünüm, az yerim.
Çok ama artık bitti o devir
Çok ama arada kontrol etmem gerekiyor kendimi.
Bazenleri, duruma göre değişir.
Öyle demeyelim de seçerim diyelim
Yemek hobimdir ne yalan söyliyim
yemek yemeyi seviyorum
0 düşkün değilim maksat muhabbet olsuncuyym
Çok fazla
Asiri
çok çok
Çok fazla
pek değil ya
Boğazım bana düşkün
Cok seviyorum yemeyi